İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Çok kalitesiz özensiz hazırlanmış bir sınav olmuş. Soru sormak için sorulan sorular ziyadesiyle fazla. Çelişkili sorular bir o kadar fazla
-
- Soruda hatalı değil mi
Çalışma izninde ikamet şartı yok mu
Kanunda ikamet ile ilgili birşeyler var
- Soruda hatalı değil mi
-
@çölkaplanı, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@SonMaliyeci evet hocam onun cevabı E olması gerekmez miydi?
Cevap D olmalı dostum. E şıkkı nominal olur diyor nominal artması görünüşte artırır. Misal enflasyon artışında nominal artış olur. Reel artış olmalı sadece
-
68-69 doğruda benim var ulan ne çektim şu sınırda kalmalardan be
-
@çölkaplanı geçen yıl daha çok bilinen yakın tarihi konular ve kuruluşlardan gelmişti bu yıl soğuk savaş dönemi ve abd ile geçmiş ilişkiler sorulmuştu yani kurum abd hırsını bizden çıkardı bi nebze bence.
Muhletif konuları bilmiyorum yorum yapamam .
Bi tik daha zordu denebilir -
@SonMaliyeci hem nomınal hem reel de artması lazım değil mi gerçekte artıs için
-
@çölkaplanı D daha mantıklı
-
@guymağduru hocam calisma iznini alirsiniz ikamet izni olmadan calisma izni ikmaet yerine gecer
-
@guymağduru, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
- Soruda hatalı değil mi
Çalışma izninde ikamet şartı yok mu
Kanunda ikamet ile ilgili birşeyler var
Kanunda ikamet izni olanlar yurt içinde bakanlığa çalışma izni için başvuru yapabilirler diyor
- Soruda hatalı değil mi
-
Suçluların iade kararı ağır ceza mahkemesi yapar kesin yanlış bu ya buna da itiraz edelim
-
arkadaşlar 70 ile mi kapatır taban puanın düşme durumu olamaz mı sınav geçen seneye göre zordu sanki
-
Bu sene taban a düşme ihtimali sizce nedir geçen sene giren arkadaşlar daha zor dediler açıkcası ama sınırda kalmak endişe veriyor insana
-
@ankara0648 ben tabanı 65 e cekmelerini bekliyorum
-
@scofieldmustafa yok da aşagı olmaz min 70 almak lazımzaten
-
Ağır ceza mahkemesi sorusu kesinlikle yanlış olması lazım
-
Arkadaşlar 17 soruda uluslararası teamüllere göre sınırlandırılabilir diyor teamül değil anlaşma olması gerekmiyor mu
-
@ankara0648 İade Konusunda Karar Vermeye Yetkili ve Görevli Mahkeme
İade talebi hakkında karar vermeye, kişinin bulunduğu yer ağır ceza mahkemesi yetkilidir. Kişinin bulunduğu yer belli değilse, Ankara ağır ceza mahkemesi yetkilidir (6706 S.K. m.15).Cumhuriyet başsavcılığı, iade talebine ilişkin karar vermek üzere ağır ceza mahkemesinden talepte bulunur.
-
@ankara0648 doğru hocam o soru ceza hukukunda var ağır ceza karar verir adalet ve dışişleri bakanları görüşüyle cb onaylar yada onaylamaz
-
Arkadaşlar merhaba ; forumu düzenli olarak 5 6 aydır takip ediyorum ve üye olmak şimdi nasip oldu. Sınırda kalan arkadaşlar olmuş gerçekten üzüldüm. Trollük olarak falan değil ciddi anlamda soruyorum . 81 doğru saydım , mülakata kesin olarak kalıyorum diyebilir miyim ? Çünkü Dışişleri , Vakıfbank ve YTB'den mülakata bile kalamadım SPK da açıklanınca muhtemelen olmayacak onun yüzünden temkinli olmak istiyorum umarım anlatabilmişimdir derdimi.
-
@NeverLetGo Bazı gerginler yüzünden millet yazmaya korkar oldu. Kalırsın kardeşim hayırlı olsun.