İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
- Neverletgo – 81
- Pabloescobarr – 79
- Bsr – 78
- Gky – 77
- Hakperest46 -77
- Godot37 – 75
- Emr – 75
- Nairu – 74
- Chapus – 74
- Bebekendüstri-74
- Willsmith- 74
- Erdugrulbey- 73
- Marsiyal – 72
- Ankara0648 – 71
- Whswh – 71
-
@pabloescobarr sizin gibi derken hocam beni bilmezsin direk yargılama istersen bilmeden etmeden
-
- Neverletgo – 81
- Kuf – 80
- Pabloescobarr – 79
- Bsr – 78
- Gky – 77
- Hakperest46 -77
- Godot37 – 75
- Emr – 75
- Nairu – 74
- Chapus – 74
- Bebekendüstri-74
- Willsmith- 74
- Erdugrulbey- 73
- Marsiyal – 72
- Ankara0648 – 71
- Whswh – 71
- Kuruhasan – 69
-
liste yapmak kimin işini yarayacak hadi yaradı her netini yazan doğru mu yazıyor bırakın bu işleri milletin moralini bozmaya için çalışmayın boşa ben kimseye yazmada demem direk ifade belirterek yargılamada yapmam ortaya atarım lafımı isteyen alır üstüne 20 gün soru konu vs tartışılmış kanun sorulmuş tek bir mesaj atmayan insan gelmiş netini yazmış bende bunu sorgularım madem yazma hakkınız var benimde bunu deme hakkım var
-
Arkadaslar baraj altida yazsin ki belki soru iptali olursa iceri girebilirler her ihtimale karsi durumu dogru analiz edelim
-
Ben şunu pek anlamıyorum açıkçası bir insan neden almadığı halde yüksek puan yazdırmak istesin ki ? 4 tane kurum sınavında mülakata bile kalamadım şimdi Il göç oldu diye böbürlenecek halim yok açıkçası ; hani nasıl oldu hocam falan dense diyeceğim ki şansım yaver gitmiş şu konulara baktım vs. ama o da yok direkt olarak yalancı yaftası yapıştırıliyor cidden bu durum çok ilginç bir hal almaya başladı. Girdiğim 7.kurum sınavı bu ve dediğim gibi kaymakamlık ve bunun dışında mülakat görme durumum olmadı. Ama şu sınavdan 80- 81 doğru yapmak yalancı muamelesi gördürüyor.
-
@NeverLetGo hocam kimse öyle görmedi arkadaş munferit kendi yorumunu yaptı bu başlıkta çok yardımcı oldu herkes birbirine ben yanlışlık hata hariç kimse böbürlenmez kaymakamlık veya hakimlik değil geçti bitti ben hem forumun seviyesi iyi olduğu için gösterge okur burda arkadaslarinncogu çalışıp hedefli girdi
-
Listelerin açıklanması bir haftayı bulmaz. Kaymakamlık gibi puan üzerinden mesai harcamaya, liste yapmak için kafa yormaya gerek yok bence. Bu yüzden yazmadım. Yani yazılacaksa benim 69 doğrum var. 5 günümüz varken bence şaibeli sorulara, itirazlara odaklanmalı.
-
@felix-felicis anladım hocam okadar kısa sürerse gerek olmayabilir genel başlıkta böyle bir talep olmadı zaten ben kendimce yapayım dedim bakalım devam ettirmeyiz çok talep olmaz ise
-
@Willsmithh Yapılabilir hocam sorun yok da asıl meselenin üstüne geçmesin diye dedim. Hatalı soruları netleştirip gereğini yapmalıyız.
-
@felix-felicis 5 gün itiraz süresi var göç idaresine yapıyor itiraz göç idaresi en geç 5gun içinde üniye yolluyor itirazları unide 5gun içinde karar bağlar diyor itiraz süreci bitmeden sonuc aciklamazlar yani sonuclarin açıklanması 15gunu bulur
-
@nairu Anladım hocam geçen sene liste açıklandıktan sonra itiraz dikkate alındı ve liste yeniden güncellendi. O yüzden kısa hatırlıyorum süreyi.
-
@çölkaplanı 2012 kpss hukuk sorusu var o soru yanlis a ve e de dogru
-
Liste de cok yuksek netler yok simdilik. Baraja duser insallah
-
@NeverLetGo hocam ben size yalancı vs demedim üzdüysemde kusuruma bakmayın bu grup belki dikkat ettiniz mi bilmiyorum yardımsever ama ben lafı attım isimde belirtmedim kimseye yorumda yapma demedim ama rahatsız oldum durum bu
-
70 de benim çok üzgünüm emek verdim masraf yaptım işin ilginci kamudan hiç birşey yapamam diyordum 12 soru geldi direk baktıklarımdan ama şansım maliye Ve biraz da iktisatta da yaver gitmedi böyle oldu 2018 mezunuyum ilk kurum sınavım böyle olmasını istemezdim keşke biraz daha maliyeyi özverili hazırlasalardı da böyle olmasaydı pes etmek yok değil mi arkadaşlar bı süreçte daha eski olanlarında tavsiyesini bekliyorum biraz takıntılı etkilenen bir insanım hayatta birşey kötü gitsin direk karalar bağlıyorum
-
@felix-felicis hocam 11. soru e doğru degilmi konsensuste ayni soru var e yi doğru kabul etmis
-
@adanali01 E şıkkına ben de doğru dedim ve D yaptım. Ancak burda da tartışıldı sorunun hatalı olmadığını söylüyorlar. Sorular cidden özgüvenimi kırdı. Ne doğru ne yanlış emin olamıyorum. İtiraz edilecek sorulara o yüzden toplu karar vermek lazım. Yarın itiraz edeyim desem hangi soruya ne açıklamaya itiraz ederim bilemiyorum.
-
@errayn eyvallah hocam o zaman sorun yok demektir
-
@felix-felicis aynı soru kpss 2012 hukukta çıkmış konsensuste ceza hukukunda 12 soru Ya kitap yanlis anlmdm yani her yerde oyle yazıyor ağır ceza bakar diye