İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@sneijder5 Ben ilk gün girenlerdenim. İlk günde tahmini 6-7 kişi yoktu.
-
@NeverLetGo 4 kişi yoktu
-
@pabloescobarr Ben yanlış saydım o zaman
-
@NeverLetGo sağolun cevapladığınız için
-
Sözlü sınav tarihleri anladığım kadarıyla hızlı bir şekilde açıklanmış. Sizce sonuçlarının 8 şubattan evvel açıklanma ihtimali var mı arkadaşlar?
-
@Godot37 benim düşüncem 8subattan önce aciklanacagi yönünde hocam mukerrerlik olmaması için hızlı yurutuyorlar sureci
-
@nairu ben açıkcası bu süreçlerde biraz tecrübesizim ama inşallah öncesinde açıklarlar. Hem gereksiz yere sıralamaya tekrar girmeye çalışmaz kazananlar.
-
Gecen sene 2 ayda aciklamislar
-
@whshw bu sene il göç baya şaşırtıyor hocam. İnşallah güzel bir şekilde şaşırtır yine
-
@whshw Toplam süreç mi 2 ay sadece mülakat sonrası mi ?
-
@NeverLetGo mulakat sonuclari
-
@whshw Baya geç kalınmış bence
-
dostlar en kısa yoldan aştiden göç idaresine nasıl giderim
-
@IS-LM Ankaray ile Kızılay'a oradan Batıkent metro ile Demetevler durağına gidebilirsiniz, inince 20 dakikaya yakın yürüme mesafesi var.
Dolmuşlar ile Sıhhiye'ye gidip oradan Lalegül dolmuşlarına binebilirsiniz. 5 dakika mesafede indirir. Yine dolmuşla Kızılay'a gidip 220 ya da 297 numaralı otobüslere binebilirsiniz 5 dakika mesafede indirir. Otobüsler Çankaya Belediyesi önünden kalkar.
En kısa ve rahat olanı söylüyorum taksiyle 30 lira kadar tutuyor
-
@plansız tesekkurler
-
@plansız hocam elinizde guncel not var mi?
-
@bohemian Maalesef burada paylaşılan notlar dışında bir not yok elimde
-
@plansız hocam multeci ve şartlı multeci ayrımına gidilmesinin sebebi nedir
-
İnternet bankacılığından sınav ücretini yatıracağım ama alıcı kısmında karakter yetmiyor be yapmalıyım arkadaşlar
-
Arkadaşlar selamlar bugün mülakatta çıktım bana sorulan sorular
1.ozgecmis üzerinden 2 3 dakika sohbet
2.uluslarasi koruma nedir ? Türleri açıkla
3.uyum nedir ? Uyum faaliyetleri hakkında bilgin varmi?
4.devlet başkanı anasayal olarak ülkemizde varımdır diğer anayasalar oldumu?
5.pareto etkinlik nedir ? Pareto optimum farkı nedir
6.sangay 5 lisi nedir ? Üye ülkeler , son üye olan ülke suanki politik durumu ülkemize ilgişi
Sorular böyleydi arkadaşlar mülakat ortamı standart ne soğuk ne sıcak hayırlısı önümüzdeki ve yarın mülakata girecekler için başarılar