İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@nairu sağolun
-
@iskender Olur tabi ama 220 ve 297 numaralı otobüslere de binebilirsiniz ve sizi Göç İdaresi Genel Müdürlüğüne 3-4 dakika yürüme mesafesinde indirir. Otobüsler Kızılay'dan geçiyor. Çankaya Belediyesi önünden kalkıyorlar. Şoföre, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü önünde inmek istiyorum derseniz, hemen yanında Göç İdaresi GM'nü göreceksiniz.
-
Arkadaslae gecen sene mulakatlar ne kadar surede aciklanmis
-
@pabloescobarr teşekkürler
-
@plansız sağolun hocam
-
@plansız sagolun hocam
-
Arkadaşlar bugün mülakata giren yok mu aranızda ? Kaç kişi gelmedi neler soruldu bilgisi olan var mı
-
@Arrow dun mulakata girdim. 4 kisi gelmemisti orda bizimle ilgilenen kişiye sordum önceki iki günde 3-4 kişi gelmemiş.
-
@bebekendüstri teşekkürler
-
Nasil gecti arkadaslar mulakatlar bugun giren var mi
-
@whshw dün girdim hocam ben bana 4soru sordular bilemedigim soru olmadı yalnız heyecandan bazı sorularda kendimi ifade etmekte zorlandim. 5 dakika falan suruyo mulakat.sorulari bilmek tamamen şans bildigin yerden denk gelmesi gerekiyor
-
Hocam kendi bölümünüzle mi ilgili sadece sorular
-
@ankara0648 sbky mezunuyum 3soru mevzuattan sordular 1soru siyasi tarihten sordular hocam.
-
@nairu teşekkür ederim hocam
-
@nairu hocam mevzuattan ne sordular acaba ?
-
Hocam yetki gerektirmeyen uluslararası anlaşmalar neler acaba yardımcı olur musunuz
-
Mülakata gelmeyen kaç kişi var acaba SGK açıklandı belki gelmeyenler olur
-
Arkadaşlar kolay gelsin öncelikle
Kök çarşısında USB den fotokopi cikartabilecegimiz yer var mı yada çevre yerlerde önerisi olan ? -
@gayriiradiişsiz herkes çıkarır birde zafer çarşısının orda adil handa furkay var orası ucuz birsz daha
-
@errayn çok teşekkür ederim