İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@Baelish Ayrica arkadaslar mulakata giren arkadaslae pirlanta gibi cocuklar. Coguyla tanisma serefine nail oldum. Guzel sohbet ettik. Bu mulakati hakeden kazanir insallah ancak 5 10 dk lik mulakatlarla neyi olctukleri bilemiyorum. İnsallah herkes icin hayirlisi olur.
-
@Baelish hocam nerde kaldın bilmem ne muhabbeti yaptılar mı bazi mulakatlar güvenlik soruşturması tarzında geciyor. Ve okuduğumuz bölümle alakalımi sorularin yoğunluğu ben kamu mezunuyum ama kamum zayıf mesela
-
@nairu Yok yok tanisma faslını bile kisa kestiler dostum. Oyle cok muhabbet olmadi yani.
-
2019 Aralık ayı bülteni
https://dosya.co/ysnk0cw9nev2/2019_Yılı_Aralık_Ayı_Veri_Bülteni___.pdf.html
-
@Baelish tamam kardeşim çok sağol bizimle paylaştığın için Allah yolumuzu acik etsin
-
@Baelish kac soru sordular hocam
-
@whshw 3 4 falan hocam. Net sayiyi hatirlamiyorum. 5 olmadigi kesin.
-
@Baelish anladim hocam hakkimizda hayirlisi olsun
-
Bende mülakattan çıktım arkadaşlar genel olarak normaldi ben az kişi olduğu için uzun sürer demiştim ama seri ilerledi bana da 5 soru sordular mevzuat ve alanlardan soru geldi bekleme alanı falan güzel kütüphane de bekletiyorlar ve içeri de mülakat yeri var bavulla falan gelebilirsiniz sıkıntı olmaz herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah
-
@Bsr hocam kendi bölümünüz nedir acaba okuduğumuz bölüme ağırlık veriyorlar mı ben en büyük kaygım bu
-
@Bsr geçmiş olsun bu arada
-
@nairu ben sbky mezunuyum hocam bölümümden soru geldi evet
-
@nairu teşekkür ederim hocam
-
@Bsr bende sybk mezunuyum hocam ne tarz sordular anayasa idareden falan mı sordular yoksa Taylor fayol falan mı
-
@nairu hocam Bi sorumu hatırlamıyorum ama bölüm sorumu söyleyeyim 4 lü takriri sordular bana açıkladıktan sonra ne için verdiler dedi kim vermiş dedi
-
@Bsr tamam hocam teşekkür ederim
-
@nairu ne demek hocam hayırlısı olsun herkes için
-
@miyopkeynes peki hocam tecrubenize göre nasıl çalışmalıyız çok konu çok ders var
-
Arkadaslar tam 10 da basladi mi ve suan ilk gün mülakatı bitti mi bilgilendirirseniz çok iyi olur
-
@bebekendüstri evet hocam hemen başladılar ve 1 gibi falan çıktım ben son 3 kişi kalmıştı öğle molası falan da vermediler