İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Arkadaşlar merhaba. Merkez kadro için başvuru yaptığımda mail adresini kabul etmiyor yeni üyelik almaya çalıştığımda kimlik numarası kayıtlı diyor arıyorum kimseye ulaşamıyorum. Yardımcı olabilecek var mı
-
Mulakat calismalari nasil gidiyoe arkadaslar ilk grubun az gunu kaldi
-
@whshw Gitmiyor nedense, mülakata yönelik hiç hazırlanamadım desem yeridir. Sınav bilgileriyle götürmeye çalışacağım artık.
-
@Baelish senin ölün yeter dostum Allah yardımcınız olsun
-
-
Bende mülakata sıfır çalışma ile gidecem mülakata hazırlanmak gerçekten zormuş hiç gitmedi
-
Mülakatta sıraya göre mi alınacak yoksa karışık mı alınıyor dostlar geçmiş yıllarda tecrübe eden var mı?
-
@SonMaliyeci mülakata girecekler listesindeki sıraya göre alıyorlar hocam
-
Arkadaşlar kalıcak yer önerisi olan var mı? Çok yakın olmasa da olur aslınfa
-
Yarın mulakata girecek olan var mı burda
-
@nairu Ben yarin girecegim dostum
-
@Baelish Allah yardımcın olsun kardeşim ortam ortam hakkında bizide bilgilendirirsen yarın duacin oluruz
-
@Baelish kardeş Allah yardımcın olsun gönlüne göre olsun
-
@Baelish kardeşim Allah yardımcın olsun
-
@Baelish hocam kolay gelsin yarın bizide aydınlatırsanız seviniriz
-
-
@Baelish yarin icin basarilar hocam. Genel tecrubeni yarin aktarabilirsen duacin oluruz
-
Bugün mülakatlar başlıyor, süreç boyunca her birinize başarılar diliyorum arkadaşlar. Allah yardımcınız olsun.
-
@plansız Ne kadar rahat girmis olsam bile komisyon önünde heyecanlandim. Genel mudur vardi. Ona benzettim. Cok guler yuz beklemeyin, sonucta mulakata giriyoruz. Ne sert ne pamuk orta halliydi. Sorular bölüme gore değişiyor. Ben maliye okudugumdan ve cv mde bazi bilgilerden sordular. Girdiginiz yerden cikartiyolar, oteki bekleyenlerle sohbet edebiliyorsunuz cikista. Ilk mulakatim oldugundan degisik bir deneyimdi. Cok uzun sürmedi, zaman nasil geciyor anlamiyorsunuz. Sansiniz varsa kolay soru gelir. Allah yardimcimiz olsun arkadaslar.
Ayrıca valiz falan getirdim sıkıntı olmadi hic.
-
@Baelish geçmiş olsun hayırlı sonuçlar olsun hocam