İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
- 

@nairu sağolun 
- 

@iskender Olur tabi ama 220 ve 297 numaralı otobüslere de binebilirsiniz ve sizi Göç İdaresi Genel Müdürlüğüne 3-4 dakika yürüme mesafesinde indirir. Otobüsler Kızılay'dan geçiyor. Çankaya Belediyesi önünden kalkıyorlar. Şoföre, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü önünde inmek istiyorum derseniz, hemen yanında Göç İdaresi GM'nü göreceksiniz. 
- 

Arkadaslae gecen sene mulakatlar ne kadar surede aciklanmis 
- 

@pabloescobarr teşekkürler 
- 

@plansız sağolun hocam 
- 

@plansız sagolun hocam 
- 

Arkadaşlar bugün mülakata giren yok mu aranızda ? Kaç kişi gelmedi neler soruldu bilgisi olan var mı 
- 

@Arrow dun mulakata girdim. 4 kisi gelmemisti orda bizimle ilgilenen kişiye sordum önceki iki günde 3-4 kişi gelmemiş. 
- 

@bebekendüstri teşekkürler 
- 

Nasil gecti arkadaslar mulakatlar bugun giren var mi 
- 

@whshw dün girdim hocam ben bana 4soru sordular bilemedigim soru olmadı yalnız heyecandan bazı sorularda kendimi ifade etmekte zorlandim. 5 dakika falan suruyo mulakat.sorulari bilmek tamamen şans bildigin yerden denk gelmesi gerekiyor 
- 

Hocam kendi bölümünüzle mi ilgili sadece sorular 
- 

@ankara0648 sbky mezunuyum 3soru mevzuattan sordular 1soru siyasi tarihten sordular hocam. 
- 

@nairu teşekkür ederim hocam 
- 

@nairu hocam mevzuattan ne sordular acaba ? 
- 

Hocam yetki gerektirmeyen uluslararası anlaşmalar neler acaba yardımcı olur musunuz 
- 

Mülakata gelmeyen kaç kişi var acaba SGK açıklandı belki gelmeyenler olur 
- 

Arkadaşlar kolay gelsin öncelikle 
 Kök çarşısında USB den fotokopi cikartabilecegimiz yer var mı yada çevre yerlerde önerisi olan ?
- 

@gayriiradiişsiz herkes çıkarır birde zafer çarşısının orda adil handa furkay var orası ucuz birsz daha 
- 

@errayn çok teşekkür ederim