İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@whshw geçen alim kaç günde açıklandı
-
@keynes5 77-78
-
Bu hafta açıklanır artık umarım
-
Bir günümüz daha gitti
-
Haftaya persembe yada cuma açıklanır diye öngörüyorum duyum filan değil yanlış olmasın tahmin sadece.
-
Göç idaresi genel müdür yardımcısı 45 kişilik alimin en geç bu ay sonuna kadar açıklanacağını söyledi arkadaşlar tweat attı gökçe ok.
-
@nairu 2020 Mülakatları hakkında bilgi var mı hocam
-
200 kişilik alım için ilk 1000’e giren arkadaşımızı en kısa sürede davet edeceğiz, zaman kaybına uğramamanız içinde süreçte gerekli diğer işlemlerinizi yapıyoruz. Demiş hocam teeatin devamında da coronadan dolayı sürecin biraz aksadigini soyluyor
-
@nairu niye ilk 1000 816 kişi kaldı mülakata
-
@Manchester doğru hocam dikkatimi çekmemişti siz diyince farkettim. 1000yazmis yanlış yazmış sanirim
-
@nairu bi de zaman kaybına uğraşmayın derken gvs vs gibi süreçler işliyor öyle değil mi yanlış anlmadım
-
@Manchester aynen öyle hocam diğer islemleriniz hallediliyor dediği daha öncede konusu geçtiği gibi gvs
-
@nairu sorulara tekrar itiraz edecekler vardı acaba onlar mı tekrar değerlendirilirdi de taban puan mı değişti diye düşündüm bir an ama yanlışlık olmuş olabilir evet
-
@Manchester yok hocam yanlış yazmis öyle bir değişiklik olsa onu siteden duyururlardi.
-
@nairu eyvallah hocam neyse 2019 başlığını 2020 konusuyla çok meşgul ettim heralde siz 2019 mülakat sonucunu da bekliyorsunuz 2020 ye de gireceksiniz inşallah gerek kalmaz atanırsınız 2019 il göç ile iyi geceler
-
@Manchester aynen hocam saolun duanız için sizinde inşallah gonlunuzce olur
-
45 uzman yardımcımızın alımı sürecini merak eden arkadaşlarımızı da bu vesileyle bilgilendirelim: işlemleriniz tamamlanmak üzere, sayın Bakanımıza arz ettikten sonra en geç ay sonuna kadar duyuracağız ve aramıza hoş geldiniz diyeceğiz
https://twitter.com/gokceok/status/1242190651732766722 -
Bu açıklama iyi oldu ay sonu kesin denildiğinde göre salı ya kadar açıklanacak arkadaşlar hadi hayirlisi
-
Evet arkadaşlar ay sonu pazartesi salıya denk geliyor hafta sonuna girmeden bugün yarın açıklanır mi dersiniz
-
Gönderiyi görünce açıklandı sandım