İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@nairu Ögretmenlerim atamalari catir catir yapilirken 45 kisinin atamasinin beklememesi lazim ama.. Bizi takan oldugunu sanmiyorum
-
Geçen yıl 70 günde açıklanmış galiba geçmiş yollara bakilira mart sonu gibi gözüküyor eğer normal süreyi aşarsa 70 günü artık endiseleneboliriz
-
cimere mi twitterdan genel müdüre mi yazsak arkadaşlar
-
Bence twitterdan dile getirsek keşke.Genel müdürün vs takipçisi az görmeme ihtimali yok
-
Kurum küçük zaten yan odaya bağırsa "Bizim 45 lik ne oldu müdürüm" diye cevap gelecek bir hava var kurumun içinde anlamak zor gerçekten
-
Arkadaşlar ben de bu mülakatın sonucunu bekleyenlerdenim ancak şu ortamda işe başlamak istediğinizden emin misiniz gerçekten ?
-
@NeverLetGo ben başlamak isterdim hocam. Yalnız konu zaten işe başlamak değil en azından sonucu bilsek ona göre ders çalışma motivasyonumuzu belirledik.belirsizlik herşeyden kotu.
-
@NeverLetGo Ise baslamak mevzu degil, sonuçlari merak ediyorum. Zaten başımızda yeterince belirsizlik var. Hadi aciklandi ve yarin baslayin dendi. Atama bekleyen bir kisi elinin tersiyle itebilir mi ? Salgini elbette dusunuyoruz ama devam eden bir yaşamın oldugunu da biliyoruz.Dün atanan ogretmenleri imrenerek seyredip, 45 kisilik alimin belirsizliğini kavrayamiyorum.
-
Olağan durumda geçen sene açıklandıktan sonra 2 ay içinde işe başlama olmuş bu sene de hemen hemen 2 ayı bulacaktır diye düşünüyorum
-
@NeverLetGo Yazdıklarimi tepki olarak algilamayin lütfen. Herkesin kendine göre çizdiği bir plan vardir elbet ve alimlardaki belirsizlikler en çok bizi vuruyor. Ben her hafta aciklanmasi yönünde umutluyum ama bakalım.
-
@Baelish Yok hocam işsizlik hepimizin ortak sorunu zaten . Başka türlü düşünen arkadaşlara da saygı duyuyorum bu yüzden. Ama ben sanırım kazansam bile bu koşullar varken başlamam
-
Açıklanıp başlatmayı erteleyebilirler aslında çözüm çok ama işte
-
Açıklansa bile il tercih dönemi yok mu? O da belli bir zaman alacaktır
-
Ne yazık ki bütün bu sorunların idarenin gözümde tek çözümü evrakları rafa kaldırıp o tarafa hiç bakmamak
-
İse başlamaktan ziyade önümüzü görebilmek için olumlu veya olumsuz sonuç görmek hepimizin lehine olur zaten açıklansa 1 ay evrak gönderme vs olur yani bu surecten etkilenmez bence en azından liste belli olur ise başlatma geç surer sonuçta şuan kamu görevlileri çalışıyor herhangi bir önlem yok
-
@nairu sanki takip etmeyi biz bilmiyoruz ne sacma. Haftaya sıkıştırabiliriz bence son hafta çünkü
-
@bebekendüstri haftaya dile getirelim bence
-
@sntn35 bencede yavaş yavaş dile getirmeye başlasak iyi olur
-
Bu ay sonu veyahut nisan başı sonuçlar açıklanır muhtemelen. Dün 300 idare memuru mülakat sonuçlarını açıklamış cte. Süreçler devam ediyor yani.
-
Bugün itibariyle 65 gün oldu. En geç 10 günlük periyotta açıklanması gerek. Açıklansın da yolumuza bakalım artık hepi topu 45 kişi