İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Arkadaşlar anlaşılan o ki içişleri bakanlığından onay bekleniyor, bu sebeple içişlerinin sitesinden bakana mesaj bölümünden hepimiz mesaj atsak faydalı olur mu acaba tweeter şimdiye kadar pek işe yaramadı gibi
-
Mülteciler bu kadar beklemedi ...
-
@IS-LM hahaha hocam şu bir kaç sayfa önceki karikatür Gerçek olacak diye korkuyorum
-
@Mrtsnr bunu da deneyelim pazartesi
-
Pomem gibi gece açıklanma ihtimali nedir
-
@Mrtsnr bunu yapalım cimer e de yazabiliriz
-
@Godot37 Neymiş o karikatür
Allah, bekleyişinizi hayırla neticelendirsin. Geceniz hayırlı olsun, nasılsınız dostlar?
-
https://www.icisleri.gov.tr/bakana-mesaj
Bakana msj bu iyimiş pazartesi yapalım
-
@kemankeşş2 Her an her şey olabilir
-
@plansız iyi diyelim iyi olalımüstat sen nasılsın özlemişiz duyumun var mı 45 kişilik sonuçlar için
-
@kemankeşş2 Pareto dostumuzun verdiği bilgi kadar duyumumuz, şu an iş bizi aşıyor Ben halini hatrınızı sormaya uğradım.
-
@Godot37 hocam bu iş sgk ya döncek diye korkuyorum
-
@plansız haklısın valla evde izole durumdayız malum
-
@kemankeşş2, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@plansız iyi diyelim iyi olalımüstat sen nasılsın özlemişiz duyumun var mı 45 kişilik sonuçlar için
Allah iyilik, sağlık versin
-
Elinizde güzel bir zaman var dostlar, değerlendirmeye çalışın; haberleri az izleyin, sizleri olumsuz etkilemesin -tv de pek yararlı bir şey olmaz zaten- sosyal medyayı vs. kontrollü bir şekilde kullanın. Evinizde geçen bu vakti, ileriye yatırım olarak düşünün. İnsan psikolojisinin ayrıca sınandığı bir dönemden geçiyoruz, kuvvetli olanlar daha az zararla atlatacak.
-
@plansız yıllar sonra komadan uyanım ilk iş il göç mülakat sonucunu sormak ile alakalı bir karikatürdü
-
@plansız çok haklısınız. Nitekim biz idmanlıyız evde çalışmak ve evde durmada. Bu sırada hem ramazan ayına husus yeni bilgiler, okumalar, hem yeni bir dil yeni bir uğraş hobi edinilebilir. Ben okuma, dil ve arada kurabiye yapıyorum. Yarın pide deneyeceğim bakalım
-
@Godot37 Evet gördüm attılar sağolsunlar:) Allah korusun daha uzamaz inşallah. Yakındır diye düşünüyorum
-
@Godot37 Çok iyi yapıyorsunuz, hem dersi bırakmamak lazım hem de kafayı bu şekilde sağlam tutmak Dediginiz gibi biz yıllarca ders çalıştık alışkınız ama herkes böyle değil maalesef etkileniyor insanlar.
-
@plansız hosgeldin sefa geldin bıraktığın gibiyiz bekliyoruz