İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Merhaba arkadaşlar. Malum virüs nedeniyle il göç mülakatı, kpss , ales ertelendi. Benim tecilim 06.06.2020 de bitiyor. Bundan il göç mülakatım etkilenir mi? Yoksa milli savunma bakanlığı yada kurum tüm bu ertelenmeleri dikkate alır mı?
-
@mehmetyıldırımmm etkilenmez kardeşim askerde olsan bile izin verilir
-
@gencbiraday memurlukta askerlikle ilişiği olmaması gerekiyor ya memurluğu kazansamda sıkıntı olmaz değil mi.
-
@mehmetyıldırımmm olmaz kardeşim yaptım ben askerliği çok gördüm öyle insan iÇin rahat olsun ️
-
@gencbiraday sağolun hocam
-
Merhaba dostlar.
Mülakatların sonuçlarına dair soruşturma yapacağımı söylemiştim. Her iki alıma dair de durumlar hakkında bilgilendirme yapmak istiyorum. 2019 alımı yani 45 kişilik alım için durum artık son aşamasında diye duydum. Yani bir olur ya da imza sonrası sonuç açıklanacak durumda. Yani Bakanlığın başındaki kalabalık ortadan kalkarsa sonucunuzun açıklanması önünde herhangi bir engel yok. Doğrudan Bakanlıkla ilişiğiniz yani artık. İş Müdürlükten çıkmış durumda.
2020 alımına dair de bir akıbet malesef yok. Mülakatların ne zaman yapılabileceği belli olana dek tarih duyurusu çok da mantıklı değil zaten. Salgın süreci sonlanmadan 200 kişilik alım sürecinin ilerlemesi çok mümkün görünmüyor.
Durumlar bu şekilde. Hepinizin gönlünüzce neticeler almasını dilerim. -
@paretowilfredo sağol Pareto.Allah razı olsun. Beklemedeyiz.
-
@paretowilfredo çok iyi oldu bu bilgiler ustad en çok da bakanlıkta mi müdürlüktemi diye aklımıza takılıyordu bakanlıkta ise sayın bakan önüne gelen hiç bir işi uzatacak bir yönetim anlayışı yok inşallah tez vakitte açıklanır
-
@paretowilfredo hocam bilgiler için teşekkürler, inşallah tez zamanda açıklanır. BTK Bilişim uzman yardımcılığı sonuçları ile ilgili bi duyumunuz söz konusu mu o başlıkta yazmıstım ama sanırım görmediniz.
-
@paretowilfredo sağol üstat
-
@sneijder5 Evet dostum gözümden kaçmış maalesef. Lakin ne yazık ki bir malumatım yok. Ancak bir şey duyarsam paylaşırım muhakkak.
-
Bakanlık üstünden etkinlik yapmak gerek o zaman
-
Ülke de olumlu bir hava esiyor çok şükür. Ne dersiniz bu hava bizim sonuçlara yansır mı?
-
@Godot37 hocam artık inşallah bu ay sonu açıklanır
-
Arkadaşlar twitter'da yoğun şekilde twit atıyoruz lütfen destek olalim
-
Bugün yarın açıklanabilir diye düşünüyorum.
-
@urfaspor63 duyum mu var hocam yoksa tahmin mi içişleri akşam işlerini seviyor supriz olsa akşama ne güzel olur
-
@Willsmithh duyum değil hocam tahminde değil öngörü diyelim.
-
@whshw açıklanmadı... artık şaşırmıyorum hocam
-
@Godot37 hocam bu ay artik aciklanir ama o kesin degil mi