İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@kemankeşş hocam bu iş gücü kanunu yabancıların calısma kanunu bunları internetten mı cıkardınız birde cok uzun mu
-
@Esbk-1 bu baslikta 10. Sayfada
-
@Esbk-1 mevzuat.gov da mevcut 25 30 madde civarında sanırım
-
@kemankeşş 6458 sayılı kanun maddelerinin içinde yanı analdom hocam cok sagolun
-
Uluslararadı ekonomik ilikkiler ve kruluşkarı nasıl sorarlar acaba
-
@plansız hocam merhaba bu uluslarası ekonomik ilişkiler ve kuruluşlar 20 soruluk alan dışı münferit bölümden mi geliyor bu uluslar siyaset dediğimiz bölüm ?
-
@kemankeşş evet dostum
-
Kaç kişi para yatırmamış açıklanmadı mı?
-
@kemankeşş hocam ilk talipli benim bunu konuşalım
-
Geçen sene kaç doğruyla kapattı bilen var mı bide yanlış doğruyu götürüyor mu ?
-
Arkadaslar 6458 den mi 20 soru gelcekmis. Bir de bunun disinda cumhur kararnemesi vardi baska bir kanun var mi
-
@kemankeşş Merhabalar, ilandaki sıralama itibariyle de baktığımızda benim yorumum şöyle, uluslararası kuruluşlar olarak daha geniş manada bir soru gelecekse bu kamu-uluslar dediğimiz testte gelir, örneğin avrupa birliği, birleşmiş milletler gibi kuruluşlarla ilgili ancak uluslararası ekonomik ilişkiler ve kuruluşlar, iktisat testinde gelir, örneğin dünya bankası, ımf, dünya ticaret örgütü, oecd, opec gibi kuruluşlarla ilgili sorular yani uluslararası iktisat kısmından
-
@plansız ya Türkiye ekonomisini belirtmişler ayri bi ders olarak ulus ikt dan gelecek olsa belirtmezler miydi?
-
@saparaaaa 74
-
@scofieldmustafa Uluslararası iktisadın tamamından sorulmayacağı için ismen böyle geçmiyor, uluslararası iktisadın içinden uluslararası ekonomik ilişkiler ve kuruluşlar kısmı iktisat testine dahil edilmiş.
-
@plansız hayırlısı o zaman zaten bi ton ders var nasıl olacak bilmiyorum gerçi baraj 60 dı sanırım kurumda
-
-
@scofieldmustafa Baraj 70 dostum, hem yazılı sınavda hem mülakatta böyle. Yazılı sınav sonuçlarına göre 70 barajını geçen ilk 180 kişi mülakata çağrılacak.
-
@plansız eyvallah hocam yapacaz bir seyler
-
@plansız
225 degil miydi hocam