2017'den Beklentileriniz
-
"Doğum mutlak sürecinde gerçekleşmez, süre uzatılırsa hem can yanar, hem de canan" demişler. Fakat şunu da biliyoruz ki zaman her şeyin cevabını okkalı verendir.Sancılandık canımız yandı belki.Gecikmeler oldu akabinde:yorulduk, bunaldık, stres yaptık ama daha ölmedik Umut ediyorum ki herbiri bu süreçlerden geçmiş, hakkımızda empati kurabilen(ya da kurması gereken)devlet büyüklerimiz 2017 de bu gecikmelere bir son verecektir.Yeni yılın güzel günler göstermesini, istediğimiz kadrolara yerleşip bir an önce bir düzen oluşturmasını herkes için temenni ederek şimdiden herkese Hayırlı seneler diliyorum
Site yönetimi! Her birinizi ayrı ayrı tanımıyorum ama özellikle @Antimülakat hocama çok teşekkür ediyorum.Sabırla verdiğiniz cevaplar ve ilginiz için.
Yeni müjdeleri(güzel ilanları) Yen'i yılla birlikte sizden bekliyoruz artık
Arkadaşlar ! Sizler de yeniyıl ile ilgili düşüncelerinizi burada paylaşırsanız iyi olur hani -
@2525 2016 gibi geçmemesi...
-
@Phoenix inşallah hocam
-
Kişisel beklentimi yazıyorum..ders çalışmamak.
-
@mariapuder huzur , mutluluk , sağlık
-
Sağlık
Sağlıklı bir iş
Sağlıklı bir eş
Sağlıklı(helal) bir para -
@vurdugungololsun ne güzel dilekler hocam bunlar.
-
@2525 herşeyin başı sağlıktan bunu anlıyorum hocam cümlemize insallah
-
Ekonomi alaninda
Tuik veri dizilerinin degismemesi karsilastirma yapmak zorlasiyor.
Dolar stabil olsun takip edemiyoruz arkadasim.
Fed 3 faiz artisindan sadece 1 inde degisiklik yapsin
Yuzde 5 buyuyelim, yüzde 2 buyuyunce zenginlestik diye bizi kandirmasinlar.
Gini katsayisi 0.35 olsun ulkemizde.
Egitim sistemi gozunu seveyim degismesin kim orta okula gidiyor anlamiyoruz.
Kurum sinavlari hemencecik belli olsun onumuzu gorelim
Onceki yazan arkadaslara katiliyorum.
Son olarak anormal olani kaniksamamak alismayalim.
He bir de istanbuldan bir arkadasim elektrik kesilmesin diyor. -
@kalemiye donduk 3 gündür hakkaten
-
@2525 talimati vermistim gece 12 den sonra aydinlatcaklardi sizi:)
-
@kalemiye
-
GUY ilani.
-
Ekmek bekliyorum çoluk çocuk aç evde. Bi de esenlik
-
Hiç bir şey beklememeyi, umut etmemeyi öğretiyor hayat. Mevcudiyeti koruyalım kafi.
-
muy gelsin
-
2017'den değil ama 2017'de kendimden beklentim, dik durabilecek yeterli gücü içimde bulabilmek ve 2016'dan farklı ve gönlünüzce bir yıl olması dileğiyle sevgiler arkadaşlar :pray_tone1:
-
Şan, şöhret, para, mal, mülk kıyaslaması yapılmaksızın EŞİTLİK.
Yandaşlık, partizanlık, hemşehricilik, mezhepçilik, cemaatçilik yapılmaksızın EŞİTLİK.
Adil yargılanma, adil yarışma, adil değerlendirme, adil atama için EŞİTLİK.
Türk Hukuk sistemi ve Evresel Hukuk siteminin, birey ile birey, birey ile devlet hatta devlet ile devlet ilişkilerinde yaşanan problemleri sonuçlandırmasın da her anlamda EŞİTLİK.Sadece insan olduğumuz için, var olması gerektiğine hepimizin ihtiyaç duyduğu ve/veya duyacağı şey olan: EŞİTLİK.
(Bir de hepimizin içini en derinden sarsan: ÇOCUK ölümlerinin dünyanın neresinde olursa olsun son bulması.)
-
2017'den beklentileriniz dendiğinde biraz ilginç oluyor çünkü ben şahsım adına sadece zamanı anlatmak için kullandığımız bir kavramdan bir şey beklemiyorum. Benim beklentim daha çok kendimden, yakın çevremden, diğer insanlardan veya devletlerden. @Antimülakat 'ın yukarıda söyledikleriyle beraber dünyadaki ve / veya çevremdeki insanların ya da ulusların ve / veya devletlerin daha akl-ı selim davranmaları. Umarım mantıklı kararların verildiği, mantıkla hareket edilen günler bizi bekliyordur. Hepinize güzel yeni yıllar arkadaşlar.