kamuda 35 yaş şartı için verilen kanun teklifi hk
-
Kamuya alımda 35 yaş şartı esnetılmesı kalkması adına kanun teklıfı verılmıs
Bu husustakı dusuncelerınız nelerdır ?
Sayın edıtorler @genclerbirlikli @mk-ank ve pareto ustad bu hususta haber yapma olanagınız varmıdır?35 yaş olayının esnetılmesı kalkması ıle ılgılı verılen bu kanun teklıfı hk dusuncelerınız ?
https:// www. yenicaggazetesi. com. tr /feridun-bahsi-memur-adaylarinin-sorunlarini-meclise-tasidi-251818h.htm
-
Diğer hocalarımız bu konuda ne düşünüyorlar bilemiyorum ancak ben yeni mezun biri olarak bu duruma tahmin edilenin aksine olumlu bakıyorum.
Bu konuda genelde yapılan yorum “35 yaşına kadar bir yeri kazanamayan adamdan ne olacak zaten” gibi abes bir şey oluyor. O halde kendine güvenen kimse 35 yaşına kadar bir şey olamamış biri ile rekabet etmekten çekinmemelidir. ️
İşin devlet ayağı ile ilgili teknik konularda, etkinlik, verimlilik konularında yorum yapamayacağım. Çok hakim olduğum konular değil.
Ancak işe yalnızca rekabet açısından bakarsak bana göre bu fırsat hak edebilecek herkese verilmelidir ve bileğine güvenen kimse de bu rekabetten kaçınmamalıdır.
Realiteye bakacak olursak İyi Parti’nin bu önerisi şu konjonktürde ne kadar ciddiye alınır ve destekçi bulur emin değilim ve çok da ümidim yok. -
@denetmenadayı @paretowilfredo dostumuz müsait zamanında ilgilenecekti arada kaynadı galiba !
-
Kanun teklifini veren milletvekilinin hangi partiden olduğunu görünce geri kalanını okuma tenezzülünde bile bulunmadım.
-
@görünmez-el neden oncekı kanun teklıfını de kamer genc verdıgı soylenıyor hatta teklıfte onun ımzası varmıs oyle soylenıyor
-
@denetmenadayı bu konuyla ilgili tavrımız başından beri net hocam. Çok daha önce şöyle bir metni kaleme almıştık.
https://www.tercihiniyap.net/ozel-haber/kurum-sinavlarinda-35-yas-siniri-kalkmali-h3211.html
-
Mevcut sorun alimlarin belli bir düzende ve politikada gelmemesidir. Yaş sınırı kalksa bile alımlar belli bir duzene oturmadığı sürece 35 yaş problemi 40 olur 45 olur.. Kar topu gibi yuvarlanarak büyüyor sorunlar ne yazik ki.