Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
-
Kurumu kazanan adaylardan Hazine ve Maliye Bakanlığı uzman yardımcılığı sınavı'na başvuranlar olmuştur belki , başvurularını geri çekerlerse belki bir kaç kişiye umut kapısı olur,
Lütfen bu konuda duyarlı olalım arkadaşlar... -
Bugün arayan arkadaşlara evrak teslimi için cuma son gün demişler !!! Tebligatı gelmeyen varsa beklemesine gerek yok gidip evrakları teslim edebilir arkadaşlar haberiniz olsun.
-
(Hatırlatma) Belge teslimi için cuma son gün, evine tebligat ulaşmayan arkadaşlar tebligat beklemeden cuma gününe kadar belge teslimi yapabilirler, YDS belgesi ve güvenlik soruşturması formu için anne-baba-eş-kardeş tc no'ları ve adresleri almayı unutmayın.
-
Arkadaşlar cuma son değil tebligat elinize ulaştıktan sonra 15 gün.
Yanlış anlama olmuş anlaşılan tebligatı beklemenize gerek yok anlamında aramışlar.
Bilginize .
-
@avşar Az önce kurumu aradığımda bu cuma son gün denildi bana? Siz aradınız mı?
-
@avşar sabah arayan bir arkadaşa cuma son denilmiş, ona istinaden.
-
@cagii @justlawyer aynı kişiden mi bahsediyorsunuz birden fazla kişiye mi verildi acaba aynı bilgi
-
@Bordeau Yok ben de o arkadaşın yazdığını görünce aradım kurumu aynı şeyi söylediler.
-
Arkadaşlar hakikaten cuma sonmuş, tebligatta açıkça teslim tarihinden itibaren denilmiş dedim ama hayır bu cuma dedi. 13 kişi kalmışız zaten, aramalara başlayacaklarmış onlar da. Ayrıca YDS belgesi de sayılan evraklar arasında yok ama getirin dediler.
-
DÜZELTME: Şimdi kurumdan aradılar, verilen son tarih bilgilerinde yanlışlık olmuş. Tebligatta belirtildiği üzere ALDIĞINIZ tarihten itibaren 15 gün İÇİNDE evrak teslimizi yapabilirsiniz. Ama çalışmayan arkadaşlar için cumaya gelebilirseniz iyi olur denildi.
-
@Bordeau Yani hemen başlatacaklar mı acaba demek bu
-
Hangi numarayı arıyoruz arkadaşlar bu arada
-
@promisme +903122945000 Esra hanımı isteyin, departmanını sormadım lakin ik veya evrak teslim olmalı
-
@promisme süreci hızlı ilerlettikleri için böyle bir fikre kapılabiliriz ama şahsen bekleteceklerini düşünüyorum
-
@Bordeau Telefonla aradığımda bana güvenlik soruşturması olacak dendi. Anayasa mahkemesi iptal etmişti diye biliyordum ama. Eğer soruşturma olacaksa bekleriz biraz
-
@promisme evet iptal edildi aslında ama cumhurbaşkanlığına bağlı sonuçta, soruşturmasız başlama ihtimali yok gibiydi
-
Arkadaşlar tebligatlarınız ulaştı mı, ne durumdasınız? En son iki üç arkadaş vardı galiba evrak veremeyen. Bizden var mı kimse?
-
Arkadaşlar kurum ne zaman başlatır bir bilgisi olan var mı
-
@blackout Hocam ne zaman başlayacağımız hakkında bilginiz ya da bilgisi olan var mı?
-
arkadaşlar merhabalar yazılı sınav soruları elinde olan mail atabilir mi bana