Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
-
Kgkya basvurupta buraya basvurmayi dusunen 90 uzeri arkadaslar yarin kgk nin son gunu dilekceyle feragat etseler en azindan kgkdan bi kac kisi daha yararlanir.
-
2018 den p29 88.14 puanım var ama yds puanım yok kurum sınavlarına kastığımın 1/3 ini yds ye ayırsaydım şimdi bu tip ilanlara rahatça başvuruyor olurdum
-
Ciddi ciddi maliye bölümü yok mu ya
-
94 puanla giremiyorum
Bunca alan dersi arasında yds öğrenmek bunu istemek kurumlar için neden bu kadar önemli ..zaten uzman yrd alıyorsun girince yeterlilik istenildiğinde yds herkes yapacak -
YDS zorlaması ayıp bir şey oldu artık. Tabii ki bilmeliyiz ama bu bildiğimizi göstermeyen değişik bir sınavdan alınacak 70 puana bırakılıyor. Dil dediğin şey için uzun bir çalışma lazım. İşsiz adama bana ne git dil öğren demek kolay. Halbuki atansa, başlasa bu adam rahat rahat imkanlarıyla ve yaşayarak öğrenecek. Şimdi 400'ü tamamlamaya uğraşsınlar bakalım iktisatta.
Bir not, doçentlik için 55 yetiyor.
-
96.7 ile basvuramiyorum
Çünkü YDS yok
Yazık ediyorlar
Ona çalış buna çalış onu yap bunu geç..
Tamam YDS yi de geçelim supermeniz ya nolacak sanki .
Bakın ingilizce öğrenelim demiyorum YDS yi geçelim diyorum çünkü ben İngilizcenin bir sinavla tespit edilebilecegine inanmıyorum
Madem bu kadar önemli verirsin kurum içinde ogretirsin personele
Hoş çok önemli de değildir bu tarz kurumlar için ama işte maksat eleyici olsun
Evet eliyor baya baya elendim -
İlanın gelmesi elbette sevindirici ancak 20 iktisat mezunu, 13 işletme mezunu olan ilanda en az 8-10 arasında maliye mezunu da yer almalıydı. Kaldı ki uluslararası ilişkiler mezunlarından da alım olmalıydı. Biraz kısır bir ilan gibi geldi bana, Hazine Uzman Yardımcılığı ilanlarına benziyor şu haliyle.
-
C.başkanı artık kamuda uzmanlar yabancı dil bilmeli demişti.Dikkat ederseniz ondan sonra nerdeyse gelen birçok ilanda ya yds ya da sınavda yabancı dil şartını koydular.Guy sınavında da isterseler şaşırmam artık.
-
@botan01 hocam İİBF / SBF için yoklukta son noktaya gelmek üzereyiz. Bir de Y.Dil eklenirse vay halimize
-
@Antimülakat şurda yabancı dil istemeyen üç dört kurum kaldı.Onlara getirmeseler bari.
-
@eomer aynen bende öyle. Bu ilan bize gösterdi ki artık kpss a da p48 den ziyade kendi alanın iyi olmak artı yds en az 70 almak
-
sınav yanlışların değerlendirmeye alınmadığı çoktan seçmeli test olarak yapılacak anladığım kadarıyla.
-
Yds olmasi çok iyi olmuş, kurumu tebrik ediyorum buradan. Keske diger kurumlar da ingilizce şarti koysa en az 70 seviyesinde ingilizce şart
-
İşletme mezunu sadece işletme olarak mı başvuracak ya neden böyle ortak alan yapsalardı ya p14 daha yüksek benim
-
Zaten yeterlilik için 70 i istiyorsun giriş için niye 70 istiyorsun veya yeterlilik için 90 iste.maliyecilerede burdan sabır diliyorum.
-
@mk-ank Uluslararası ilişkiler den kimler kaç puan ile başvurcak, kaç puana düşer?
-
Merhabalar, P29 87 ile gelir mi sizce?
-
Maliye bölümününden alım olmaması gerçekten çok enteresan, ilana çıkılan bölümler arasında bütçe ve mevzuat ile ilgisi en fazla olan bölüm maliye.
-
@resen7 brans bazli siralamaniza bakın, ilk 200deyseniz kesin gelir bence
-
@Rögaritma teşekkürler