Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
-
@Rögaritma ben iktisadın 70le kapatacağını düşünüyorum hatta
-
@genclerbirlikli 70e kadar duser mi bilmiyorum ama oldukca düşük olur gibi geliyor bana da. Iktisat ve isletme 75lere kadar iner.
2016 konu basliginda @Antimülakat paylaşmış,
25/12/2016 Kalkınma Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Yazılı Sınavı Taban Puanları
İktisat Bölümü : 180. Sıradaki Aday 85,986
İşletme Bölüm : 120. Sıradaki Aday 86,003
Maliye Bölümü : 20. Sıradaki Aday 89,195
İstatistik Bölümü : 40. Sıradaki Aday 89,368
Uluslararası İlişkiler Bölümü : 20. Sıradaki Aday 93,738
Hukuk Bölümü : 20. Sıradaki Aday : 87,744
Endüstri Mühendisliği Bölümü : 142. Sıradaki Aday : 80,153
İnşaat Mühendisliği Bölümü : 40. Sıradaki Aday : 83,882 -
@Rögaritma YDS istemiş mi 2016 'da hocam?
-
@michaelcorleone evet
-
@Rögaritma bu puanlar yanıltıcı. çünkü o zaman yds %30 bu puanları etkiliyordu. Buna bakarak çalışma/çalışmama kararı alınmamalı.
-
kullanıcı isteğiyle silinmiştir
-
@Rögaritma Kamu yönetiminden alım yapılmamış. Kaçla kapatır ile ilgili hiç öngörüm yok. 81 puan var yine de başvuru yapacağım, hayırlısı hepimiz için.
-
Benim işletme puanı 82,35 sıralamam 131 2018 deki puanlar nasıl bilmiyorum ama başvuracağım yine de belki gelir. P14 puanım 94.8 ama o puanla başvuramıyorum iktisatçı bir kişiyi elesin sınavda sadece iktisat yaptığım için puan yüksek arkadaşlar genel olarak öyle bir durum yok yanlış anlaşılma olmasın :)))
-
@mutlakbutlan gelir
-
Başvuruda istenen yazılı özgeçmiş bildiğimiz cv mi yoksa klasik hayat hikayesi anlatılan özgeçmiş mi?
-
@limonlusoda Normal cv gibi tek sayfa yazdım ve gönderdim.
-
Cumhurbaşkanlığında maaşlar nasıl acaba, merkez uzmanlık ile aynı mı maaşlar yoksa ek ödemesi var mı
-
@mutlakbutlan gelir hocam puan turleri farkli olsa da yds siz ve bölum fark etmeksizin spk alımında 400. aday 83.5 puandaydı.
-
Ileti kaldirilmistir.
-
@memurhayali sırf kendi reklamın için üyelik mi açtın hocam
-
Ingilizce yüzünden 90 puanla başvuramamak
-
@gsmg150 merkez uzmanlıkla aynı
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
@Rögaritma ben iktisadın 70le kapatacağını düşünüyorum hatta
Işletme kacla kapatir
-
@Hakim-Bey bence de o da baya düşer
-
Arkadaşlar ben Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi mezunuyum, Kamu yönetimi alanı için başvuru yapabiliyor muyum