Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
-
Hayırlı olsun arkadaşlar.
Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcılığı MESLEK TANITIMI;
www.tercihiniyap.net/meslek/strateji-ve-butce-uzman-yardimciligi-sinavi-meslegi-ve-maasi-h6556.html
Strateji ve Bütçe Başkanlığı'nın tarihçesi ve görevleri;
-
Çok iyi bir ilan ama demek ki artık YDS de kasmak gerekiyor. Bu yıldan çıkarılacak ders budur
-
@paretowilfredo 2 gün önce foruma yazmıştın şu biizm sgk ya da el atıver
-
Şu ilana 88,14 ile basvuramiyorum. YDS istemese rahatlıkla p14'ten 400 kişinin arasına girerdim. Hemde sadece alanimdan 50 soru.Üzülmemek elde değil...
-
Yds yok zaten başvuramıyorum ama bu kurum da maliyeden almayacaksa kapatalim kardeşim kurumları. Bütçe dersini özel olarak 1-2 dönem üniversitede gören bölüm bu kuruma giremesin. Ayıptır.
-
86.99 la kamu dan başvuramıyorum neden çünkü yds yok :))
-
Kgk ile çakışıyor bu sınav 2.Çakışan sınav oldu vgm müf yard. ile birlikte keşke bunlara dikkat edilse
-
@friedman94, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
Kgk ile çakışıyor bu sınav 2.Çakışan sınav oldu vgm müf yard. ile birlikte keşke bunlara dikkat edilse
VGM 7 Aralik'ta bu sinav 8 Aralik.Dolayisiyla cakisma yok.Pespese olmasi iyi oldu.
-
YDS de var puan da var . Ama KGK ile çakışıyor sanki günaşırı ilan geliyor , yüzlerce kişi alınıyor gibi aynı güne sınav koyuyorlar . Gerçekten sinir bozucu
-
Maliyeden almıyor mu bu kurum göremedim
-
@friedman94 kgk nin başvurusu 21 ekimde bitiyor, buranınki ise 4 kasımda. inşallah aradaki sürede kgk sınava girecekleri açıklar.
-
@Cura kgk ya giren ikisini de pas geçiyor bunu anlatmak istemiştim
-
Kgk sınavı iki sürüyor iki günde iki ayrı sınava çakışmış oldu böylece.
-
maliyeden almıyor bravo .. asıl alınması gereken bölüm yok kafalar pırıl
-
@karagergedan, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
Kgk sınavı iki sürüyor iki günde iki ayrı sınava çakışmış oldu böylece.
Ilgincmis.Zaten Kpss puaniyla cagiriyorlar sinava ustune 2 gun sinav yapip insanlari yormak niye?
-
Guy da yakında damlar Yds senin ben..
-
Kamu yönetimi kaça düşer arkadaşlar?
-
@Cura Siz yeni düştünüz sanırım bu kısır döngüye
-
Iktisattan 20 kişi hem de offf yds off ! Hem de sadce iktisat sorusu cildirmamak elde değil
-
Naçizane tavsiyem YDS çalışın arkadaşlar. Zaten uzman olabilmek için 70 şartı var. Üstelik YDS alırsanız birçok rakibinizi de elemiş oluyorsunuz. Hepinize hayırlı olsun.