Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
-
@islimbot hocam başvuranların çoğunluğu iktisat ve işletme ağırlıklı olduğunu düşünüyorum
-
@Kortej an itibariyle 873
-
@islimbot helal olsun hocam hayırlısı olsun
-
916 oldu.
-
İktisat kaçla kapatır?
-
@anonym, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
916 oldu.
Yok mu arttiran
-
@BatmanDarkNight tecrübeli arkadaşların güncel tahminleri ne yöndedir acaba. İktisat için hala 75 lerden söz edebilir miyiz
-
Kamu yönetimi 80'e düşerse forumdaki herkese benden çay. İnşallah düşer yoksa sınav göremeden koskoca 2 yılı hiç edeceğim:(
-
@michaelcorleone inşallah, düşerse masrafların yarısını ben üstlenirim:)
-
@sociallymind elimizde hicbi veri yok toplam basvuru disinda. belki basvuranlarin yarisi ulus mezunu. Boyleyse mesela iktusat 70i görür mu görür . Dogru yorum icin veri lazim, o da yok malesef
-
@serverbedi Hocam yalnız 80'e düşerse yüzsüzlük yapar yol parasını isterim bu yorumdan sonra:):)
-
Kurumun en büyük yanlışı verilen kadroların bölümlere adil dağıtılmaması. Ben kamu mezunuyum bana şaka gibi 3 kadro ayrılmış, maliyeci arkadaşlara hiç kadro yok. Mühendisler İİBF statüsünde alıma tabi tutuluyor. Kaymakamlığa psikoloji, halka ilişkiler mezunlarının girmesi gibi. Nasıl bir yönetim anlayışıdır bu şaşırmamak elde değil. Hayır yani bu ilanı verenler, onaylayanlar nerelerden mezunlar, vizeye finale girip okula gitmeden mi mezun olmuşlar acaba? Kafamda deli sorular.
-
@BatmanDarkNight 18 kasıma kadar herkese güzel bir sabır ve bunları düşünerek kaybolmayacak bir motivasyon, azalmayacak bir çalışma gerek. Diliyorum
-
1000i biraz geçti arkadaşlar
-
18 kasım cok uzun ya daha onceden bilgi alamaz mıyız acaba arasak falan
-
Herkes kac puanla hangi bölümden oldugunu yazsin arkadaslar ne dersiniz
-
@BatmanDarkNight, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
Herkes kac puanla hangi bölümden oldugunu yazsin arkadaslar ne dersiniz
Başlıyorum 85 işletme
-
89 kamu yönetimi
-
@BatmanDarkNight iktisat 82
-
Uluslararası ilişkiler 90.8 kpss 90 yds