Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
-
bugün mülakatlar bitiyor arkadaşlar umarım bu ay bitmeden açıklanır sonuclar
-
Herkese geçmiş olsun. Olumsuz olsa dahi çok güzel bir deneyim oldu benim adıma.
-
Bugün açıklanır mı dostlar?
-
@preacher Bugün açıklanırsa devrim niteliğinde olur.
-
@Son-Seçim-Bükücü Aslında herkese 100 üzerinden puanı hemen veriyorlarsa 2-3 günden fazla bekletmemeleri lazım ama malum 6-7 ay bekleten kurumlar var bu ülkede
-
@promisme sence referans yarışlarınin bir etkisi hic yok mu?
-
Bir önceki alımda 3 gün sonra açıklanmıştı ben umutluyum bu akşam için
-
@preacher 3 gün sonra mi? Emin miyiz hocam?
-
Adaptif beklenti zaman zaman üzebilir hocam.
-
@preacher 2 hafta sonra açıklanmıştı, son alımda giren arkadaşımdan biliyorum. Kuvvetli ihtimal haftaya, bugün için de sürpriz olabilir deniyor.
-
@togan1859 teşekkür ederim şimdi hatırladım o zaman bu cuma ya da haftaya cuma açıklanır inşallah
-
@zenginmemur, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
@promisme sence referans yarışlarınin bir etkisi hic yok mu?
Sadece burada değil her yerde torpil karıştıran şeref ve karakter yoksunudur. Ömür boyu aldığı maaşa haram karışır. 82 milyonun hakkına girmiş olur.
-
@kral-walras orasi oyle tabi.Arkadaş geç aciklama sebebini sordu.Bende cevap olarak liste savaşları vardır diye gecikmisnolabilir diye yazdım.
-
Açıklanmış arkadaşlar, kazananlara tebrikler
-
Sözümu geri alıyorum.Kazananları tebrik ederim.Gecikmeden açikladıgı için kurumuda tebrik ediyorum
-
@zenginmemur
Arkadaşlar kurumu tebrik ediyorum
Gerçekten örnek bir kurum.
Kazananlara hayırlı olsun [bağlantı metni] -
İnsan böyle kurumlar olduğunu görünce mutlu oluyor. Helal olsun!
-
Kazanan arkadaşlarımızı gönülden tebrik ederim. Başka kurumda (Sgkdy da)yedek bekleyen arkadaşlar olarak bu kurumda çalışmayı tercih edeceklerin feragat etmelerini rica ediyoruz. Teşekkürler
-
@yabgu, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
Kazanan arkadaşlarımızı gönülden tebrik ederim. Başka kurumda (Sgkdy da)yedek bekleyen arkadaşlar olarak bu kurumda çalışmayı tercih edeceklerin feragat etmelerini rica ediyoruz. Teşekkürler
Bu konuya duyarlı olalım arkadaşlar. SGK kazanan varsa aranızda hafta içi feragat verirlerse memnun oluruz. Hepinize hayırlı olsun.
-
İşe başlama süreci hakkında bilgisi olan var mı?