Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
-
@preacher Altına imzamı atıyorum hocam .
Komisyonun kriterleri neydi anlayamıyorum..
Yazılı sınavda işletme puanım 72 idi ama puanı benden daha düşük olanı almışlar...Emeklerimizin hiç mi değeri yok. Ya da diğerleri CEO yeterliliğindeydi de bizi mi beğenmediler ...
İnşallah sizin için ve bu aşamada kaybeden diğer arkadaşlar için daha iyi yerler nasip olur -
Arkadaşım pek bir ponçik gördüm seni şaşırdım aynı ülkede mi yaşıyoruz aynı yollardan mı geçiyoruz diye cidden bir de uzun uzun yazmışsın. Torpili olmayıp yüksek puanlarla işsiz gezen binlerce gencimiz adına seni gözlerinden öpüyorum. Umarım hep böyle elendiğin ama çok da sevdiğin daha nice kurumlarla karşılaşırsın.
-
@Maslow, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
Yazılı sınavda işletme puanım 72 idi ama puanı benden daha düşük olanı almışlar...Emeklerimizin hiç mi değeri yok. Ya da diğerleri CEO yeterliliğindeydi de bizi mi beğenmediler ...
İnşallah sizin için ve bu aşamada kaybeden diğer arkadaşlar için daha iyi yerler nasip olur80 üzeri yds, 90 kurum sınavı, 8 yıl iş tecrübesi, sonucu söylememe gerek yok sanırım...
-
@preacher, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
He bir de bu arada işletmeden kazanan 7 kişiden 6 sı kız. Kurumda bekar uzman erkek çok sanırım.. Nedir bu kız merakı anlamadım gitti... Kadın da al ama dengeli al kardeşim.
Kardeşim bu durum MÜLAKATLAR'DA kadın-erkek dengesizliği çok dikkat çeker oldu tüm kurum içi yada sözlü mülakatlarda kadın üstünlüğü ön planda bu da ayrı bir sorun demek istediğini çok iyi anlıyorum ama sonra feministsiniz oluyoruz
-
@bengidönüş, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
Ben de elenenlerdenim. Ama mülakat günü çok tatlı insanlar tanıdım o kısacık zamanda, isimlerini listede gördüğümde adlarına sevindim, hatta listede göremediklerime üzüldüm aaa onun da olmamış diye. Dilerim kazanan arkadaşlarım huzurla çalışırlar, harika bir kurum bence.
Süreçte ne olacağı bilinmez, seneye kadar merkez herhangi bir kadroya geçiş sağlayamazsam seneye yine yeni mülakat yeni heyecan olur benim için sbb.Bence mülakat aşamasından sonra o bu şu konuşmak manasız, öyle ya da böyle, şu sebeple ya da bu sebeple yetersiz görüldük ve bitti, önümüze bakmak gerekir. Zira kazansaydık herkesin takdir edeceği gibi kazanamayanların bu boş konuşmaları yersiz gelecekti. Sınav bu; her zaman kazananlar kadar kaybedenler de olur, böyle bakmak lazım olaya. Dilerim herhangi bir kurumda çalışmayan arkadaşlar bir an önce emeklerinin karşılığını alır, tabii onlarla birlikte biz de. Herkese kolaylıklar.
İşi olan biri bu cümleleri yazabilir bir de her sene kpss giriyorsunuz herhalde ki 90+ puanınız hiç eksilmiyor gibi bir durumuz var konuşmanızda
-
@stamina, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
@Maslow, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
İnşallah sizin için ve bu aşamada kaybeden diğer arkadaşlar için daha iyi yerler nasip olur80 üzeri yds, 90 kurum sınavı, 8 yıl iş tecrübesi, sonucu söylememe gerek yok sanırım...
Al burdan yak birde kurumlarda çalışıp başarı gösteren insanlar var hayret ediyorum iyi başarılı oluyorlar hala ders çalışıyorlar yani neyse konu SİZİN GİBİ kurumlarda çalışanlara kurum içi hak ettiğiniz değer verilmeli bence ya da dediğiniz gibi yds si iyi kurumda ççalışan için 10- 20 kişilik ayrı kadro ayırın da bu sıkıntılar yaşanmasın ama nerdeeee
-
@Marcuspowa, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
Arkadaşlar mulakat puanımızı öğrenmenin bir yolu var mı ve mümkünse mülakattan elenme sebebini?
Sana gelecek cevap: Sınav yönetmeliğinde ses ve görüntü kaydedici cihaz kullanılmadığından sadece komisyonun verdiği puanı görebilirsiniz otur: 0 başarılar...
-
@zeynep9b, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
Arkadaşım pek bir ponçik gördüm seni şaşırdım aynı ülkede mi yaşıyoruz aynı yollardan mı geçiyoruz diye cidden bir de uzun uzun yazmışsın. Torpili olmayıp yüksek puanlarla işsiz gezen binlerce gencimiz adına seni gözlerinden öpüyorum. Umarım hep böyle elendiğin ama çok da sevdiğin daha nice kurumlarla karşılaşırsın.
Dua mı ettin beddua mı anlamadım hanımefendiye anlaşılmış değil "hep böyle elendiğin" derken elenmesin hep bir yere kadar hep elenirse sarmaz
-
Hocam cimer den dönüş aldınız mı
-
@nur321 torpile bulastiginizdan o kadar eminimki.... Burada insanlara sahte seyler anlatmayin. Kpss puaninizi da biliyorum kurum sinavindan aldiginiz puani da! Masallah sozluden oldukca iyi almis olmalisiniz!
-
Siz tüm kazananları torpil sahibi olmakla suçlarsanız, onlar da sizi torpil aramış da bulamamış ve bu yüzden ızdırap içinde olmakla suçlar
Herkes en iyiyi kendisinin hak ettiğini söyler. Herkes en kariyerlidir. Herkes en zekidir. Bir başkasının o veya bu şekilde iyi olma ihtimali asla ve kat'a yoktur. Nezaketle sürece dair yorum yapana da birisi aynı nezaketle beddua eder. Bunu şirin sıfatının ardına saklar bir de. Çünkü çok terbiyelidir.
Başlık hakkında söyleyeceklerim bu kadar. Çok süslü bir çirkinlik akıyor her yerinden. Forumun açık ara en tehlikeli başlığı burası. -
Evet sevmediğim ve değiştirmek için hala çaba sarfettiğim bir işim, hatrı sayılır seviyede bir KPSS-YDS puanım, ve evet yine her sene yenileyebilecek kadar bitmeyen bir sabrım var. Bununla birlikte bu süreçte öğrendiğim şeyler var. Bitmiş bir mülakat, oluşmuş bir liste var ortada. Mülakatının çok iyi geçtiğini söyleyen bir güruh var bir de ve onlara inanmam için ortada hiçbir sebep yok. Hep kazananlar için korkunç mülakatlar iyi referanslar yaftası yapılır, kimse onun mülakatının iyi geçtiğine inanmaz ama herkes kaybedip de ooo ben şahaneydim diyene inanır. Çünkü mağdur edebiyatı hep kazanır.
Biri de tavrımı ponçik bulmuş, ponçiklik değil bunun da realistlik.
Neyse kazanan arkadaşlarımı tekrar tebrik ediyorum.
Sizlere de az biraz mantık ve sukunet diliyorum. -
Valla boşver dedim de kendime geçemedim işte. Olaydan bağımsız olarak aynı vasıflarda yarışan iki adayın olması ve birinin torpilinin olup birinin olmadığından sebeple elenmesi halinde torpili olmayan veyahut arayıp bulamayan insan sinirlenir bu oldukça doğaldır veya çok daha iyi vasıflarda olan birisi torpili olan ama her bakımdan daha başarısız kişiye karşı elenirse buna da sinirlenir sizin tabirinizle azap çeker en insani tepkidir bu ilk. İkincisi yazdığım mesajı şirinlik olarak anlamanız oldukça saçma kişinin elendiği kuruma methiyeler düzmesi çok hayran kalması vs tarzı şeyler yazmasıyla aklımızla resmen dalga geçmesine ben de onunla dalga geçerek cvp verdim arkadaş mesaj içeriğinde eleneceksek de böyle elenelim şeklinde bir ifade kullanmış ben de umarım böyle elendiği nice kurumlar görürsün diye onun dilediğini destekledim. Madem çirkin geldi bu ikisine de çirkin diyin.
İlk defa kötü bir yorum yaptım daha da kimseye bir şey demem ama tüm sayfaya böyle en tehlikelisiniz, yok nezaketsizsiniz tarzı şeyler yazmanız asıl hiç hoş değil.Benim mesajımdan da hareket ederek forumun bu konusundaki arkadaşlarla bu şekilde konuşmanıza sebep olduğum için tüm arkadaşlardan da özür dilerim. Puanımın yettiği kuruma kpss b ye kadar başvururum eledikleri kadar elenirim. Kpss b den de 1. Mi olmam gerek atanmak için emek eder onu da başarırım en azından torpile gerek yok. Bazı yorumlar oluyor insanın tepesi atıyor benim de öyle oldu kusura bakmayın burayı bunun için açmadım torpilim yok bilhassa da bu yüzden acaba sınavlarda nasıl en iyi sonucu elde edebilirim de elenmem düşüncesiyle bu yollardan benimle birlikte geçecek ya da geçmiş olan insanlardan yardım almak, yardımcı olmak için açtım. Yardımcı olan herkese de teşekkür ederim. -
@preacher Bu ne edepsizlik ya terbiyeni takın yok kurumdakilerin çoğu bekar felan ne demek istiyorsun kazananlar başkalarına peşkeş çekilmek için mi alındı haddini bil öyle yaz buraya gereksiz yer israfı yapma
-
@zeynep9b Öncelikle ben kurum daha mülakat sonucunu açıklamadan yürüttükleri süreci beğendim. Pek çok kurum mülakatından elendim ne rezillikler ve sefilliklerle karşılaştım. 4 yıl işsiz gezdim. Hiç kimseye sizin yaptığınız gibi umarım elenirsiniz gibi mide bulandırıcı laflar etmem. Zira işsizliğin ne demek olduğunu iyi bilirim. Karşılaştıklarım içinde en iyi ve profesyonel mülakat yapan kurumlardan biri oldu. Sizin için bu geçerli olmayabilir ya da farklı düşünebilirsiniz. Hepsine saygım sonsuz ancak karşınızdaki insanı tanımadan sadece sonuca bakarak böyle yorumlarda bulunmanız hoş değil. Torpil var mıdır? Olmayan yeri gösterin! Yalnız herkeste torpille girmiyor. Biraz hüsnü zan lütfen.
-
Ileti uygunsuz üslup sebebiyle kaldırılmıştır.
-
Herkese günaydın arkadaşlar.
Öncelikle başarılı olan tüm hanım arkadaşlarımızı itham eden çirkin bir yaklaşım haksızlığa karşı çıkmak değil, terbiyesizliktir. Bu terbiyesizliği yapıp bunu hak ve adalet bayraktarlığı maskesi ardına saklamak terbiyesizlik olduğu gerçeğini değiştirmez.
Yine benzer şekilde en şık ve bol boyalı cümlelerle dahi olsa kimsenin kimseyi hakir görme, kendince dalgaya alma hakkı yoktur. Hakaretlerini, tüm kötü dileklerini bunların ardına saklayan arkadaşlar da biraz daha seviyelerine dikkat ederlerse seviniriz. Burada kazanmış elenmiş herkes belli bir seviyede. Kurumun başvuru şartları ortada. Kolay sağlanan şartlar değil, tek sağlamış olanlar da siz değilsiniz. Diğer arkadaşlar da en az sizin kadar başarılı oldukları için buradalar, bunun farkında olun.
Bir daha ikazın olmayacağını, atılan zat gibi seviyeyi düşüren kim olursa direkt uzaklaştirılacağını bildirmek isterim.
Herkese iyi forumlar dileriz. -
sonuçta elendik arkadaşlar bir şekilde..ne söylesek boş .
-
Sonuçta insanız her şeyi düşünebiliyoruz. Ama bunları bu şekilde insanlara yöneltmek yanlış. Sonuçta 13 kişi alınacak ilanda 164 kişi sınava girdi ve direkt 13 kişi mülakata kaldı işletme bölümü için eğer bu mantıkla düşünürsek buna de neler neler denebilirdi. Kazananlara başarılar, bizlere de kolay gelsin.
-
@dalisalvador Hocam kafanızda kurduğunuz kişi ben değilim.. İibf’li bile değilim... Bu saldırgan tavrınızdan öncelikle kendiniz için vazgeçin.. Umarım siz de emeklerinizin karşılığını alırsınız.