Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
-
Başvuru kaç oldu güncel bir bilgi var mı dostlar?
-
@gagelessh ben de sadece ön yüzünü yükledim. Zaten diplomanin on yüzünde yazan bilgilerle e devletteki belgedekiler aynı.
-
@gagelessh üstad basvurunca başvuru numaranı söyler misin. Hayırlı olsun.
-
Ben öğlen başvurdum 542 yim
-
@gagelessh pdf olarak yuklediniz degil mi? jpeg kabul etmiyor yazmislardi onceki yorumlarda
-
evet pdf olarak yükledim.Siz mezuniyet belgesini mi yoksa diplomayı mı yüklediniz?
-
@serverbedi ben fotoğraf çektireceğim için pazartesi başvurumu tamamlayacağım
-
@gagelessh ben diplomami yukledim ama benimki tek sayfa
-
- İki saat önce başvurdum.
-
Sınava girmeye hak kazananları çok geç açıklayacaklarmış keşke daha erken olsaydı
-
Kamu yönetiminden başvuran arkadaşlar, nasıl hazırlanmayı düşünüyorsunuz? Kamu yönetimi soruları KPSS formatında mı olur sizce? Hangi kaynakları tavsiye edersiniz?
-
@andrewryan ben şahsen çıkmış kpss sorularına bakmayı düşünüyorum belki Nohutçu’nun kitabını alabilirim. Bu arada puan kaç hocam ?
-
@andrewryan kpss formatı olmasa bile aynı müfredat geçerli olur. Kamu yönetimi alanı az çok belli ancak benim merak ettiğim siyaset bilimi dahil mi zira artik tüm bölümler siyaset bilimi ve kamu yönetimi oldu. kpss kamu yönetimi testinde 40 sorunun 8i siyaset bilimi.
-
Iktisatci olmayip sinavda %10 Genel Iktisat cikacak arkadaslar sinava nasil hazirlaniyorsunuz? Genel iktisat cok genis bir alan bunu nasil sinirlandiracagiz, bastan hepsine bakacak miyiz?
-
@delikupeli Teşekkürler. Puan 96 hocam.
-
@detrimental KPSS kamu yönetimi testine benzer olacağını varsayarak anayasa, idare, siyaset, yönetim, kent çevre, Türk siyasal hayatı çalışmak en doğru yol gibi görünüyor hocam.
-
@uzmanavukat Makro, mikro ve Türkiye ekonomisine ilk aşamada bakmak lazım. Gerisi, sizi bilemem ama, beni ziyadesiyle aşar bir kamu mezunu olarak.
-
@andrewryan Yani kendi alanimizdan bile neler olacagini belirtmemisler ki oyle genel olarak bakiyoruz bakalim. Cok tesekkurler.
-
Sırayı merak eden varsa biraz önce başvurdum, sıra numaram 622.
-
Birisi yarin son güne saklıyor degil mi basvuruyu , sayiyi ogrenmek icin