Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
-
@vico hayirli olsun hangi bölüm
-
@BatmanDarkNight teşekkürler, kamu yönetimi
-
@BatmanDarkNight teşekkürler, kamu yönetimi.
-
Başvuruyu yaptım ama en son çıkan formda foto küçük gözüküyo sıkıntı olur mu?
-
@BatmanDarkNight tamamen tahmindir. bence şu an başvuru yapan 630 kişinin 200'e yakını kamu yönetimi ve uluslararası ilişkiler mezunu toplamından oluşuyordur. bu yüzden bu iki bölüm dışında 70'le kapatacak ve her başvuran sınava girebilecek
-
@islimbot Sizce kamu kaçla kapatır
-
@uur242 hocam hayırlı olsun. Başvuru numaranız kaç acaba?
-
@islimbot uluscularda 70 olmasi normal de kamucularda 70 niye normal onu anlamadim hocam. Insallah digerleri 70 le kapatir dediginiz gibi
-
@serverbedi 631
-
@BatmanDarkNight uluslararası ilişkiler ve kamu yönetiminde kontenjan az ve yds'si olup başvuran sayısı çok. bu yüzden başvuranların bir kısmı sınava hak kazanamayacak ama işletme ve iktisatta kontenjan çok olduğundan taban puan 70'e kadar düşecek. bu iki bölümde 82 ile de 84 ile de kapatabilir. kimse bilemez.
-
Arkadaşlar kurumu arayan oldu mu başvurular için,eksik bir şey olduğunda söylüyorlar mı ya da onaylanma gibi bir durum var mı?
-
@delikupeli kamu ya da uluslar kaçla kapatır kimse bilemez. kimin yds puanı var bilmiyoruz ama iyimser tahminim kamu 84, uluslar 86.
-
@akbey ben aradım çok yardımseverler zaten. Onayladık sorun yok dediler. Siz de arayın içiniz rahat etsin
-
@preacher Teşekkür ederim cevabınız için
-
Şimdi yaptım başvurumu 650
-
Başvuru numarası 652 şu an itibariyle arkadaşlar
-
@islimbot hocam inşallah dediğiniz gibi olur da kıl payı kurtarırım
-
674 de benim arkadaşlar
-
Hayırlı olsun. 700'de bitecek sanırım:)
-
Kamu yönetimi 80 ile kapatsın bir sınav görelim lütfen ya. Ilansizlik ne kötü şey:(