Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@leyla Çok sevindim hocam; hakkımızda hayırlısı şu dakikadan sonra. Çok geniş bir alandan sorumluyuz; lehimize olan sorular gelir inşallah.
-
@patronaj umarim hocam : ) mulakat icin de mi yine sinav konularina bakilir yoksa guncele bakmak mi mantiklidir? Bir de mulakatlar icin iki gun ayrilmis ya bu 48 kisi olmadigi anlamina gelmez mi sizce de ?
-
@leyla Mülakat için sizin aklınızda olandan fazlası ne yazık ki bende de yok Kapsamlı bakmayı düşünüyorum ama her türlü ters köşeden gelme ihtimalleri var... İkinci sorunuza gelecek olursak; mülakatı yarım saat sürecek olarak varsayarsak 24 kişi, 12 saat yapar. Dolayısıyla iki gün 48 kişi gayet mantıklı; o hususta şüpheniz olmasın.
-
@patronaj ÇSGB mülakatlarından hareketle iki günde 30 kişi olabileceğini varsaydım. Bakalım artık
-
Ben de mülakata kalmışım. İnşallah en çok hak edenler kazanır. Herkese iyi çalışmalar
-
@H_Yılmaz Sevindim hocam tebrik ederim. Forumdan bayağı kazanan çıktı, güzel oldu
-
Herkese sınavda başarılar, iyi çalışmalar arkadaşlar, benimde olmuş.
Sıralamamızı yada puanımızı neden açıklamamışlar yada sonra mı açıklayacaklar bi bilgisi olan varmı? -
@textliner Tebrik ederim hocam. Geçmiş senelerde açıklandığına dair bir bulgu yok; açıklanmıyor sanırım.
-
Yalniz burada sorulari cikartma hususunda katkida bulunanlarin mulakata kalmasi da enteresan olmus Elenen arkadaslar uzulmesin, hakikaten zor bir sinavdi.
-
@zencimusa Vay üstad, siz de mi Cidden ilginç bir durum oldu, güzel oldu ya.
-
@patronaj burada mulakata kalanlari ogrenince ben de ayni seyi hissettim kim bilir bakarsiniz 12 kisi icerisinde yer alip birlikte calisiriz.
-
@zencimusa Dua yerine geçsin hocam, inşallah :):)
-
@zencimusa @patronaj inşallah dediğiniz gibi olur hocam, sınav zordu gerçekten ancak güzel de geçmişti ve umutlanmıştım konuda konuşulanlardan sonra sanırım benimki o kadar da iyi geçmemiş herkes genel olarak iyi yapmış diye düşünmeye başlamıştım ancak konuda yazanların çoğunun kazandığını görünce vaziyet anlaşıldı ve ayrı bir mutlu oldum
-
@paretowilfredo hocam burayla ilgili bir tanitim yazisi yazacaginizi soylemistiniz. Vereceginiz her bilgi bizler icin cok kiymetli. Umarim vaktiniz olur
-
Ayın 11'i mi 12'si mi olacak mülakatlar; kişi bazlı liste hakkında kurumu arayan var mı arkadaşlar? Yoksa ben yarın aramayı düşünüyorum.
-
@patronaj daha vakit var diye dusunuyor olabilirler. Ama aranabilir tabii
-
@leyla Şehir dışından gelenler için bayağı bir önemi oluyor açıkçası; uçak bilet fiyatları şu an otobüs fiyatı ile aynı ama bundan beş gün sonra alakası bile olmayacak. Bu sebepten ötürü bir umudum var ama bir bilgi alabileceğimi de pek sanmıyorum.
-
Arkadaşlar ben aradım bugün,bana adayların sınav günü ve saatiyle ilgili bilgilendirileceğini söylediler başkada bir bilgi vermediler.
-
@textliner iyi Allah razı olsun demek beyefendiler lütfedip ne zaman sınava gireceğimizi söyleyeceklermiş vay be yarın bir de ben arayıp şansımı deneyeyim bu derece süper zeka personelle konuşmayı becerebilir miyim emin değilim ama
-
@giantsbane Üstad yarın ben arayayım, Perşembe siz arayın. Böyle böyle bezdirerek öğrenebiliriz diye düşünüyorum