Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı 2016
-
Benimki oldu burada yazan kişileri tanimasam da aynı dertle dertlenince insan bir bağ kuruyor galiba, olmasını isterdim. Tercihini yap ekibini hep arkamızda hissettik, sağolun her şey için.
-
@nisyan hayırlı olsun hocam, ilerleyen zamanda meslekle ilgili düşüncelerinizi yazmak isterseniz seviniriz.
-
Desteğinizi esirgemediniz, ben de ilerleyen süreçlerde yanınızda olmak isterim inşallah
-
Yayında ve yapımda emeği geçen tüm sınav mağdurlarının özgür kalmasına oldukça sevindik. Böyle sıkıntıların tekrar yaşanmamasını temenni etmekle birlikte bu tarz mağduriyetlerde her zaman tüm gücümüzle yanınızda olmaya çalışacağız. Kazanan herkesi tebrik ederim, kazanamayan arkadaşlar emeklerinin karşılığını elbette bir yerlerde alacaklar.
-
@nisyan il göç müloya girmişmiydiniz hocam
-
@serza yok hocam sadece gsb mülakatına girmiştim
-
@nisyan ne zaman başlanıyor bir bilginiz var mı
-
@tt hocam belgeleri bir an evvel getirin hızlandırmayı planlıyoruz dediler ama benim muvafakat islemlerim var o yüzden net bilgi alamadım.
-
2016 sonuna kadar yeni ilan gelir mi?
-
Kazanan arkadaş varsa bi selam verebilir mi, birkaç sorum olacak.
-
@buse yeni yılın başına kalır gibi görünüyor
-
@nisyan buyrun yardımcı olmaya çalışayım
-
@nisyan merhaba ben kazandim? Ne sorcaktiniz
-
@fff06 Sağolun hocam buldum cevabımı
-
@nisyan hocam ne zaman baslayacagimiz hakkinda bi duyum aldiniz mi?
-
@tt hocam ne zaman baslayacagimiz hakkinda bi duyum aldiniz mi acaba bu 2. Sorusturma ne kadar sürer?
-
@fff06 2017ye kadar yetiştirmek istiyoruz ama uzayadabilirler dediler, güvenlik soruşturması çok uzamaz inşallah
-
@nisyan insallah aralik 15 te baslamis oluruz ben hala oyle umuyorum
-
@fff06 inşallah hocam
-
15ine yetişmez dedi personel daire başkanı beklemeyin yani en az bir ay sürer die düşünüyorum