Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı 2016
-
Khk dan sonra açıklanacak diye söyleyen arkadaşlar yeni bir duyum var mı? Ne zaman açıklanacağına dair herhangi bir bilgisi olan var mı, @paretowilfredo son durum nedir?
-
@ist Kardeşim KHK konusundaki bilgi benim de aldığım bir bilgi. Bir kısım daha atıldı. Bence artık son düzenlemeler yapılıp açıklanacaktır. Çünkü son aldığım bilgide son aşama ve khk söylendi. Artık eli kulağındadır diye düşünüyorum ve yine sorduğumda yeni ilan konusu da aynı şekilde geçerli denildi. Yani en kısa sürede açıklanacaktır bu ve yeniden alıma çıkılacaktır. Ben bu haftadan umutluyum bakalım. Olmazsa bir daha soracağım.
-
İnşallah hocam inşallah...
-
@paretowilfredo teşekkürler ilginiz için inşallah dediğiniz gibi bu hafta açıklanır.
-
@paretowilfredo umarım yarın açıklanır da hayırlı haberler alırız.
-
Umarım artık acıklansında yolumuza bakabılelım bızde
-
@errorist aynen belirsizlik daha çok yoruyor insanı
-
Bu gunde aciklanmayacak anlasilan yeni bir haber alan varmi aranizda artik beklemekten yoruldum
-
Dpb de açıklanmış, mülakatlar eş zamanlıydı. Kıssmet.
-
Bi acıklanmayan bizmi kaldık çsgb den hariç
-
Değiliz sanırım ama tek tük kalanlardanız
-
Önümüzdeki hafta acıklanır umarım bizimkide
-
Arkadaslar bes ayı bitirdik yavaş yavaş acıklanıo mülakat sonucları ben ümitliyim buara acıklancak bence bu hafta tweet atalım yine
-
@paretowilfredo hocam sonuçların açıklanması için tekrar soruşturma yapabilir misiniz?
-
AFAD adayları arayıp bir yere yerleştiniz mi diye sormuş güvenlik soruşturmasının son aşaması demişler, AFAD da açıklayacak galiba inşallah bizim sonuçlarda gelir yakında.
-
Tekrar bakayım dostlar ama dedigim gibi son asama ve artik gelecek dendi muhtemelen ayni yaniti alacagiz yine. Prosedur noktasindayiz bence artik.
-
Genellikle tahminlerimin tersi çıkar bu tür konularda. O yüzden totem yapıyorum ve diyorum ki;
Bence en az 2 ay daha açıklanmaz arkadaşlar. Geçmiş yorumlara bakıyorum da hep aynı tahminler. Bu hafta bekleniyor, gelecek hafta kesin, bugün açıklanacak vs. vs. 3 ay önce "bu hafta açıklanmaz mı acaba" gibi yorumlar var. Kendimizi kandırmayalım ve sabrımızı uzun vadeye çıkaralım. Kazanacağımız bile muallak olan bir sonuç ve 5 aydır her gün duyuru sayfasını yeniliyorum. Sıkıldım. -
hem gsb yi bekleyen hemse il göçe kalan kaç kişi varıdr acaba
-
çıldırmaya az kaldı
-
Istihbarat cok yogun oldugu icin bizim islemler askidami acaba aciklanmamasinin baska ne aciklamasi olabilir