Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı 2016
-
Bilemedim hocam hesap kurtarmak için telefonla arıyorlar bant kaydı bi kod söylüyor kod hiç anlaşılmıyor denedim defalarca ama hesap bloke hala. Olmadı tekrar hesap açıcam artık. Zaten Gsb gibi bel bağladığım 2 3 kurum ancak var girebileceğim. İnşallah bir an önce bi sonuç alınır da kurum tekrar ilana çıkar.
-
@uzmanadayı90 "Geçen hafta sonuçların ne zaman açıklanacağına dair tek kelime ile "yakın" şeklinde cevap verdi." merhaba bu cevabı nereden verdi acaba?
-
Bakanlik müşaviri Selim Cerrah cevap yazdi, az sabir guvenlik sorusturmasi yapılıyor diye.
-
@username twitterdan yazmıştı
-
@nisyan nerden cevap verdi acaba
-
@errorist Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı 2016 içinde söyledi:
twitterdan yazmış ben de gördüm.
-
Güvenlik soruşturması ikamet ettiğimiz emniyetten mi oluyor? Yoksa bakanlığın içindeki birim mi yapıyor? Bilginiz var mı bu konuda?
-
Bana niye kimse cevap vermıyor ya
-
@errorist twitterdan cevap verdi @selimcerrah hesap adı
-
Enerji ve tabii kaynakların uzman yardımcılığı da açıklanmış 3. biz olsak : )
-
@nisyan Simdi gordum kardesim ben bakana yardımcısına mustesara pers daire baskanına yazmıstım onlarda cvp vermediler olsun en azından biri cvp vermiş demekki cabamız bosuna gıtmıyor inş dedin gibi 3. Mülakat sonucuda bızımkı olur
-
@uzmanadayı90 güvenlik soruştrmasını her bakanlık farklı yapıyor ikamet ettiğin emniyetten yapılan güvenlik soruşturmasını polislık için yapılıyor diye biliyorum. bu fetö soruşturmaları dönemi olduğu için sistem dahada değişmiştir. adli sicilin girdiğin mahkemeler edevlet sisteminde var gerisini fetö soruşturması mantığında yapılıyordur.
-
Kasımda kyk 960kişi alcak die bişiler dolanıyor bizimkini açıklamalarına az kaldı galiba
-
Bu hafta gelir mi acaba sonuçlar, eximbank ta açıkladı sonuçları
-
Yarın açıklanır mı acaba sonuçlar? Bi umut işte insan bekliyo. Bitmeyen güvenlik soruşturması yapmışlar.
-
heyecanla bekliyoruz keşke açıklansa
-
Arkadaşlar Abdurrahim Boynukalın kendisi bakan yardımcısı ve instegram da kullanıyor.mülakat sonuçları için ordan ulaşabilirsiniz kendisine .Belki yanıt verir
-
Faceden de Twitter da yazdım tık yok
-
Arkadaşlar twitterdan tekrar mı yazsak? Müşavirle görüştüm güvenlik soruşturması ne zaman biter diye bilemiyorum kardeşim diye mesaj attı. Müsteşara yazmak lazım. Müsteşar yakın zamanda diye mesaj atmıştı. Tekrar bizi hatırlatmak gerek diye düşünüyorum.
-
Bugün aradım yine hiç birsey soyleyemediler. Bi arkadaş forumda khk ile ihrac edılenleri bekliyorlar demişti gerçi nekadar dogru nekadar yanlış bilemiyorum. Ama müşavir beyinde soruşturmalar devam ediyor lafından sonra belki kurum içi temizlikten bahsedıyordur diye dusundum ama hersey dusuncede kalıyor bencede yazmak gerekıyor acıklanana kadar yoksa bı cevap alacagımız yok