Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı 2016
-
yok mu bir haber
-
Bir iki kanaldan sorusturuyoruz dostlar. Insallah hayirli haberler gelir.
-
Hocam dort gözle hayırlı haberlerinizi bekliyoruz
-
@paretowilfredo inşallah güzel haberler verirsiniz hocam.
-
@paretowilfredo hangi birine yetiseceksiniz bilmiyorum csgb kadar bekleyeni de yok biliyorum ama bizi de unutmayin. Bu hafta umutlanmamizi saglayacak haberlerle gelirsiniz insallah.
-
@nisyan Kardeşim girişimleri denedim haber bekliyorum. Olumlu/olumsuz dönüş olduğunda döneceğim muhakkak
-
Sınava girdiğimde kazanırsam çok sevinirim diye düşünüyordum. Şimdi sonuçlar açıklanırsa önce açıklandığına sevineceğim sonra kazanmış olursam sevineceğim. En baştan beri ne diyorsam yine o: Hayırlısı olsun.
-
Bu ileti silindi! -
yok mudur bir haber
-
Müsteşar beye facebooktan mesaj atilmis facebook grubunu takip edenler görmüştür, o da ilgili davranmış yakin zamanda bilgi vereceğim diye cevaplamis. Onun dışında somut bir gelişme yok sanırım.
-
@paretowilfredo sonuçların ne zaman açıklanacağı hakkında duyum var mı? Kaynaklardan haber bekliyorum demiştiniz.
-
haber yok tıkırtı yok iş yok kadro yok yok oğlu yok
-
Sgk denetmen yardımcılığı açıklandı belki burasıda yakında açıklar
-
@paretowilfredo sonuçlar hakkında hala bir gelişme yok mu? yetkili kişilere ulaşabilen adaylar yok mu? 4,5 ay geçti...
-
Kurumu aradım net tarih veremiyoruz diyorlar pek gündemde olan bir konu değil dedi bayan kısa da bekleyebilirsiniz uzunda dedi kısaca elde var sıfır.
-
kurum 4.5aydır aynı seyleri geveliyor zaten Müstaşara bakana twit atmak lazım ama bir iki kişiyle olcak bişi deil devamlı atıyorum ben faydası olmuo acıkcası
-
@errorist hocam her tweetinin altına yazın toplu şekilde tepki verecektir.
-
Hepsine yazmasamda yazıyorum hocam ama faydası yok bilmiyorum ne yapmak gerekiyor bimer yazdık olmadı kurumu arıyoz olmuyo belki sgk yı bekleyen arkadaslar gibi toplu bişi yapmak gerekıyor bilemiyorum içerde dayımızda yok oğrenemiyoz sıkışıp kaldık cözüm bulamıyorum ben artık
-
@errorist Vakti zamanında ankara üni rektörüne yaza yaza yönetmelik değiştitrtmişliğimiz var ama en az 10 kişi falan olmak lazım hocam
-
İşte en buyuk soru on kişi cıkarmı burdan yazacaz diyip yazmayan cok kişi oluo