Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı
-
@redbook hocam benim mülakatım çok istediğim gibi geçmemişti, bu yüzden sınavın hakkaniyeti hakkında olumsuz bir yorum yapmam uygun olmaz. Alanla ilgili birkaç soru haricinde genel kültür, üniversite yılları, özgeçmiş gibi konular hakkında soru-cevap şeklinde geçmişti. Yoğun ve kontrol altına alamadığım heyecanım dolayısıyla kendimi ifade etme konusunda çok başarılı değildim. Zaten ortamın resmiyeti çok rahat davranmaya izin vermemişti. Bu mülakatta süreç nasıl işler, öngörmek zor.
-
Xxxxxcxxc
-
@redbook aynen öyle hocam. bu kısmı biraz kısmet:) çok iyi bildiğiniz bir konu da açılabilir hiç duymadığınız kavramlar da sorulabilir.
-
Xxxxxxxxxxx
-
@redbook gençlik ve spor bakanlığı mülakat sonuçlarını yaklaşık 6 ay beklemiştik. hayırlısı artık:)
-
Xxxxxxxxxxc
-
@redbook sözlü sınav 1 haziran, sonuç 22 kasım. Tüm süreç 1 yıla yaklaşmıştı.
-
Xxxxxxxxxx
-
...........
-
..........
-
............
-
yarım sayfa özgeçmiş absürt mü olur?
-
Xxxxxxxxxx
-
.....................................
-
Mülakat tarihleri belli olmuş; 10-14 Temmuz. Hayırlı olsun.
-
Xxxxxxxxxxcx
-
Sanırım sadece soru sorup mülakatı bitirecekler kendini tanıtma faslı ya da bizimle ilgili soru falan çok fazla sorulmayacak.. Yani tahminim o yönde
-
Xxxxxxxxxxx
-
............
-
Adli hakimliği kazanmam dolayısıyla mülakata katılmayacağım. Başarılar herkese. Başvuru yaparken sorduğumda önce kendini tanıtma sohbet kısmı olur adayı rahatlatmak için sonra da (mülakata girecek kişi sayısı kadar zarf olur) soru çekilir dediler. Bana söylenen bu yönde. Herkesin emeğinin karşılığını alması dileğiyle.