Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı
-
.........
-
@redbook ben Ağustos ayında açıklanır mülakat sonuçları diye düşünüyorum kardeşim. İşe başlama daha uzun sürer elbette .
-
............
-
@redbook öyle ümit ediyorum. Duyum falan değil sakın yanlış anlama olmasın :))
-
...............
-
........
-
Xxxxxxxxxxxxxxxx
-
Merhaba arkadaşlar bu sınavın sonuçlarıyla ilgili bir gelişme yok mu ? Topu topu 20 kişi alacaklar.
-
@Muslum güvenlik araştırması olabilir.
-
@burcuburcu hocam bakanlığı aradığımızda telefona bakanlar gibi konuştunuz .D
-
Var mıdır bir bilgi arkadaşlar?
-
Bugün itibariyle mülakat yapılmalı tam 3 ay oldu. Hiçbir bilgi yok mu acaba
-
arkadaslar yeni puan türlerinden hangisyle alima cikar kurum bu yil
-
Bu yıl alima cikarmi acaba ? Her yıl alım yapan bir kurum degil cunku
-
merhabalar arkadaşlar dün kurumu aradım başkan yardımcısı ile konuştum saolsun bu sefer bilgi verdiler. kesin bir tarih söyleyemem ama bu ayın sonuna kadar açıklayacğız dedi. özellikle kesin mi dedim bu ayın sonuna kadar açıklanacak dedi 3 aydan fazla oldu umarım tez zamanda açıklanır
-
Teşekkürler @basol477 . Sonunda bir bilgimiz oldu.
-
Dostlar Selamın Aleyküm. Soruşturmalar tamamlanmış süreçle alakalı olarak. Son imza aşamasında. İnşallah eli kulağındadır artık. Sİz de arayıp teyit etmeye çalışın. Bana gelen bilgi bu şekilde dostlar.
-
@paretowilfredo aleyküm selam hocam verdiğiniz bilgi için teşekkürler. Bakalım bekliyoruz artık hafta sonu da geliyor bugün açıklasalar ne iyi olur.
-
arkadaşlar kurumu biriniz arayıp sorabilir misiniz ne zaman açıklanacakmış. ben daha önce baya aradım artık yeter aradığın diyecek başkan yardımcısı. biriniz arasa da ne zaman açıklanacakmış öğrensek
-
Bu ayın sonuna kadar açıklanacağını söyledikleri için aramak yersiz olabilir. Önce bi ayın bitmesini bekleyelim. Olmadı çarşamba günü aramaya başlarız hocam.