Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı
-
Hocam başkan yardımcısı yarına açıklanacağına dair bir sinyal mi verdi? Umarım dediğiniz gibi olur da yarın hepimiz rahat bir nefes alırız 4 ay oldu
-
yukarda birilerine 2 hafta demiş yarın 2.haftanın son günü bence kesin yarın açıklanacak ben arayacam sürekli bekle bekle yeter geleceğimiz için 4 aydır her gün bekliyoruz başka kurum da kalmadı artık açıklansın yeter ya !!
-
arkadaşlar konuştum ben . başkan yardımcısı bu hafta açıklanmayacağını net bir tarih veremeyeceğini söyledi . bu hafta aramamızın hiçbir anlamı yok . beklmeye devam edeceğiz . haftaya belki dedi . haftasonu hiç açıklanmazmış haftasonu bakmayın dedi .
-
Ne mülakatmış sanki hiç açıklanmayacak gibi artık. Bu gidişle yılbaşını bulacak
-
valla anladığım kadarı ile başkn yardımcısı da ne olduğunu bilmiyor çünkü bugün bir işlem yapmadık dedi konuşmasında bu da demek oluyor ki kurum tarafından artık bir eylem gerçekleştirilip ondan sonra sonuçlar açıklanacak. bu artık üst tarafa baskı yapıp imzaların hemen atılması mı olur ya da başka bir şey mi olur bilemiyorum ama denetim hizmetlerinin elinde olan bir şey değil aksama. ben yine eminim diyebilirim ki diğer tüm alımlarda olduğu gibi burda da müsteşara müsteşar yardımcısını bakana bakn yardımcısına veya başka üst düzey bürokratlara takıldı kim bilir kaç zamandır onların önünde bekliyor öylece. çünkü tam 1 aydır o soruşturma sonuçları kurumda belki daha fazla süredir onlarda ise dediğime geliyor bir yerlerde takıldı başka açıklaması yok
-
Maalesef ASPB'nin bürokrasisi çok ağır, kuzenimin asdep alımlarını 6 ay sonra açıkladılar ve kazanamadı; işin daha ilginci mülakatlar açıklandıktan sonra eve polis gelip "asdep için geldik" demiş. Soruşturma tamamlanmadan mı açıkladılar o bile mechul, gerçi 6 ay diyorum... Liyakatlı kurumlar diliyorum.
-
evet ne yazık ki öyle. ne olcak durumumuz bilmiyorum ama şunu çok net anladım ki ne başkan ne de başkan yardımcısı ile ilişkili bir durum değil onlar da hemen açıklama taraftarı lakin burokrasiye takılıyor. umarım insanların halinden anlayan yöneticiler başımıza geçer çünkü adamlar ohali bahane edip 2 3 ay masasında bir imza için bekleyen evraklarla dolu bir ohal süreci geçiriyor ne yazık ki!! neyse hakkımızda hayırlısı inşallah
-
Diğer kurumlarda mülakat sonuçları imza aşamasına bu kadar takılmadı ya da imza değil de bilmediğimiz başka bir şey var
-
arkadaşlar bugün arayan oldu mu ben aradım ama başkan yardımcısına bağlamadılar
-
ben bıktım aramaktan artık!!!alaçağı varsa da almayacaklar adamlar.. ben bu hafta da açıklanacağını pek sanmıyorum anlaşılan kurumda farklı bir durum var 4 aydır yoksa hiç bir soruşturma hiç bir burokrasi bu denli hantal olamaz.
-
Diğer ay sonu demislerdi bu ay sonu gelecek nerdeyse ve sınav ilanı geçen sene aralık ayında çıkmıştı.Bir sene bekleyip isin ucunda elenmek de var ne kadar erken açıklansa işkence o kadar kısa sürer
-
Artık başkan yardımcısına bağlamıyorlar galiba ya da keyifleri yeterse bağlıyorlar. Bu hafta da zor gibi
-
arayan oldu mu acaba bugün?
-
ben birkaç defa aradım ama hep meşgul çaldı bıktılar galiba
-
desene bu hafta da yattı bu iş
-
arkadaşlar dün denetim hizmetleri başkanlığından üst tarafa yazı gönderilmiş bu iş noldu diye. yani iş tamamn yukarı tarafta
-
aylardır kurumda imzada bekliyor. ne olacak bu kurumların hali anlamak çok güç. her şeyi ohal e bahane ediyorlar sırf imza atılcak böyle bir şey olamaz ya!
-
Hocam nerden aldınız bu bilgiyi ?
-
bakanlıkta çalışan bi öğreten arkadaşım var ondan
-
Anladım hocam , umarım tez dönüş yaparlar cok bir sey kalmadı gibi