Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı
-
yeni hafta inşallah bu hafta açıklanır artık kurum üst yazısına cevap alır ve imza önünde bekleyen bürokratlar imzalarını atıp başkanlığa gönderirler de bu hafta yayımlarlar
-
-
Umarım cevap verme yazışmada da ohalden ötürü uzamaz
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı
Haber için teşekkürler hocam. İnşallah faydalı olacaktır.
-
Arkadaşlar bugün başkan yardımcısı ile konuşan oldu mu son durum nedir?
-
ARAYAN OLDU MU ARKADAŞLAR AÇMIYORLAR BİZİM ARAMAMIZI LÜTFEN KONUŞAN VARSA YAZSIN ARTIK TAK ETTİ
-
Ben dün aradım meşguldü diğer numaradan aradım , sekreter belli değil duyuruları takip edin dedi.Artık başkan yardımcısına bağlamıyorlar
-
HASBİNALAAAH!!!!
-
Geçen ay sonu açıklanacaktı lakin bu ay sonundayiz
-
KESİNLİKLE 1 İMZA BEKLENİYOR BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL YAZIK GÜNAH YA MÜSTEŞAR DEĞİŞTİ BAKAN YARDIMCISI DEĞİŞTİ ÖNLERİNDE BAŞKA İŞ VAR DİYE KİMSE BİZİM İŞE BAKMIYOR BİR İMZAYI ATMIYORLAR 5 AY OLCAK YAZIK GÜNAH HEPİMİZ İŞSİSİZ ONCA ZAMANDIR BEKLİYORUZ
-
Hocam dediğiniz gibi 5 dakikalik bir islemse başkan müsteşarı arayıp rica edebilir, acaba uğraşmak mı istemiyorlar
-
Arkadaşlar hep birlikte organize olarak belli bi zaman dilimi belirleyip arasak belki sonuç alabiliriz ne dersiniz?
-
bence de artık kesinlikle bir şeyler yapma zamanı geldi. başkanlık muhtemelen üst tarafa baskı yapamıyor olmalı ki sonuçlar 5 aydır açıklanmıyor artık bimer mi olur başka bir yer mi olur yazmanın vakti geldi haber de yapıldı bir sonuç yok yarını da bekleyip açıklanmazsa toplu bir şey yapma vakti çoktan geçti
-
Biz daha ne kadar bekleyeceğiz? Sanki hiç açıklanmayacak gibi en azından net bir tarih alabilseydik her gün böyle diken üstünde beklemezdik.
-
ilan gelmiş asdep diyor heyecan yapmayın bunların açıklayacağı yok bizimkini
-
Arkadaslar bugun arayip ulasabilen var mi?
-
Biz bu mülakata kesin girdik mi ya da alım mı iptal mi oldu sormak gerek bence.
-
Arkadaşlar BİMER, CİMER gibi yerlere yazmak etkili olur mu sizce? Aranızda bu konuyu yazan oldu mu?
-
liste galiba bakanın huzuruna çıkmış bugün yarın açıklanır umarım başlarındaki o yoğunluk kalktığı vakit!!
-
hocam bu bilgiyi nerden öğrendiniz?