Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı
-
bugün de açıklanmadı bu ayın sonu artık yarın oluyor. arkadaşlar lütfen biriniz yarın arayıp bilgi alın saatlerdir beklemekten gına geldi biz elimizden geleni yaptık çeşitli bilgiler aldık artık adamlar kızmaya başlayacak hep aynı kişiler. biraz da aranızdan birileri uğraşsın lütfen yarın birisi arayıp sorabilir mi açıklanacak mıymış yarın
-
En son gecen hafta persembe günü aradım. Baskan yardimcisi 1-2 haftaya aciklayacagiz dedi. Ay sonu muhabbetini soyledim. Dogru ay sonuna kdr dedik ama yetismeyebilir dedi.
-
evet açıklanmadı ayın son günü de bitti. yetişmedi demek ki. keşke baskan yardımcısı hiç açıklayacagız demeseydı 15 günür her gün bakmaktan yoruldum artık bize de yazık. başka arayan oldu mu acaba anlaşılan formu herkes bırakmış arayan varsa da yazmıyor
-
Değerli arkadaşlar, ben de az önce aradım ama santraldaki bayan daha belli değil dedi. Belki başkan yardımcısına bağlar, onunla konuşabilirim dedim ama bağlamadı. @paretowilfredo kardeşim bir daha sordurabilme şansın var mıdır ?
-
Arkadaşlar merhaba ben de bugün aradım santralde görüştüğüm kişi henüz belli olmadığını herhangi bir tarih veremeyeceklerini söyledi. Uzama ihtimali olup olmadığını sorunca da sitede yayınlanır cevabını aldım. Artık bir haftaya mı açıklarlar, iki aya mı bekleyip göreceğiz.
-
merhaba arkadaşlar kurumu arayan oldu mu bugün açıklanma ihtimali var lütfen arayan olursa buraya yazabilir mi özellikle de aramayan sormayan arkadaşlar ararsa daha iyi olacak çünkü artık kurumdakiler de tanıyor ve bıkmış durumdalar
-
Ben bugün aradım başkan yardımcısı ile konuştum , kendisi ohalden ötürü işlemlerin uzadığını en kısa sürede açıklanması için elimizden geleni yapıyoruz dedi ve net bir tarih vermek zor diye konusmayı bitirdi.
-
ben de aradım başkan yardımcılığı konuşmak istemiyor daha açıklanmadı siteden takip edin dedi hanımefendi. şaka gibi!!! en iyisi artık burası yokmuş gibi hareket etmek diğer sınavlara odaklanmak. 4 ay oldu ve sınav açılalı da 1 yıl olmuş ya resmen!!!
-
Muhtemelen sorusturmalar bitmiştir yoksa devam ediyor derdi.Ama degrendirmesi listenin hazırlanması imzaların atılması süreçten ötürü uzayabilir.
-
Arkadaşlar sınav sonuçları açıkladıktan sonra asil kazanananlar için ikinci bir güvenlik soruşturması yapılacak mı , yoksa hemen mi başlanacak?
-
muhtemelen yine de olacaktır. bu arada arayan oldu mu bugün acaba ?
-
@basol477 hocam ben başka bir sey icin aradım baskan yardımcısı ile konuştum biz açıklamak istiyoruz ekim sonu gibi düşünüyorduk ama olmadı dedi.Gene net bur tarih vermedi anlayacağın
-
evet baskan yardımcısı bana da ekım sonu demıstı suan sorusturmalar bıtmıs ve 1 ay once mustesarın onunde ımıs lıste. muhtemeln kurum ıcındekı burokrasıye takıldı. baskan yardımcısı bıle bu kadar burokrasıye takılacagını tahmın etmemıs olmalı kı ay sonu dedı daha 3 hafta varken. ne yazık kı o da bızım gıbı lıstenın gelıp onların da yayınlamasını beklıyor ve artık da bır tarıh soylemek ıstemıyor olmalı.
-
@basol477 listenin müsteşara gittiği bilgisini nerden aldınız yani imza aşamasında mı artık
-
1 ay oldu baskan yardımcısı acıklayacaz dıyelı pareto da saolsun sorusturmalar bıttı demıstı 10 gun sonra falan. yanı suan sırf kurum ıcınde burokrasıden dolayı sonuclar acıklanamıyor muhtemelen bır yerlere takıldı beklıyor. bekleyecez artık ama keske artık acıklasalar ya da deseler kı 6 ay sonra acıklayacaz vallahı beklemesek. 4 ay oldu zaten ve sınav acılalı da 1 yıl olmus ıhtıyac olsa demek kı 1 yıldır ıs ve ıslemler yapılmayacak
-
2015 te sözlü sınav sonuçları 1 hafta içinde açıklanmış , kurum içi bürokrasideb ötürü bu kadar oyalanma olması cok garip neticede liste hazırsa onaylanması bu kadar uzun sürmesisi gerek ama ohalin nasıl bir etkisi var o da bilinmiyor
-
@basol477 aynen dostum. Ben unutmuştum buna girdiğimi, tekrar gündeme gelince yeniden umutlandım. Günde 4-5 kere bakıyorum sayfaya ![https://media.giphy.com/media/gJ4U9FqS1cPGo/giphy.gif](görsel url)
-
9 gun once gecen hafta persembe soran arkadasımız 1 2 haftaya acıklanır cevabını alalı 2 hfta gectı ınsallah bugun ya da yarın acıklanır. arayanlar varsa lutfen yazsın bız de bılgılenelım
-
Şu aşamada aramanın çözüm olduğunu düşünmüyorum, telefonda karşımıza çıkan insanlar da mülakat sonuçlarının ilan edilmesini artık en az bizim kadar istiyorlar. Bu kadar sık aramak insanları zor durumda bırakmaktan öteye gitmeyecektir. Bekleyelim ve görelim. Belli ki onların da bize açıklayamayacağı ve belki de sebebini bilmedikleri bir aksaklık var.
-
Soruşturmaların bittiğini ve soruşturma sonuçlarının şuan bakanlıkta olduğunu ben de öğrendim. Başkan yardımcısının işaretine göre bence de yarın açıklanacak en azından gün içinde sürekli ararsak açıklanma durumu varsa bu haftaya yetiştirmeye çalışıyorlarsa bilgi vereceklerdir. Yarın bu iş artık çözülsün çok bekledik lütfen herkes duyarlı olsun