Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı
-
Kurumun içinden öğrendim. Çok yoğun çalıştıkları için bize sıra gelmemiş zaten başkan yardımcısı da müfettişlerin yeterliliği bile verilmedi vb cümleler kurmuştu demek ki üst kademe yöneticileri bir imzayı atmak için dahi diğer işleri önem sırasına koymuş bizimki en son a kalmış. kuruma da üst yazı göndermiş başkanlık ve buna da dönüş oldu mu bilmiyorum ama tüm her şeyi birleştirdiğimizde ve yukarıdaki diğer bilgileri alan arkadaşların bilgileri de birleştiğinde sonuç olarak soruşturmalar çok öncesinde bitmiş lakin çok yoğun çalışan üst yöneticiler bizim sonuçlarla daha ilgilenmemiş ama artık 1 yıl olduğu için de ya da işleri bittiği için de galiba bitirelim bu işi demişler diye düşünüyorum. Her ne olursa olsun yazık bunca zamandır insanların psikolojisi alt üst oldu atılacak bir imza aylarca bizi heder etmemeli idi. Umarım hepimiz için yakın zamanda açıklanır ve güzel sonuçlar olur
-
ben pek inanmıyorum açıklanacağına inşallah doğrudur
-
İnşallah sonuçlar bu uzun bekleşimize değecek şekilde olur, olumlu veya olumsuz herkes için hayırlısı olsun. Ağustos, eylül gibi tarihleri konuşurken aralık ayını gördük. Duyurular sayfasında sonuç ilanını görmedikçe duyumlar çok havada kalıyor artık benim için. Bu duyumun doğru olmasını temenni ederim tabi ki.
-
@username bekleyişimize*
-
İnşallah dediğiniz gibi birkaç gün içinde açıklanır ne diyelim. Bu hafta zaten bitti haftaya bir umut. Yeni yılı bulmasa bari.
-
Bugun aciklanmazmi sizce?
-
@usualsuspects, içinde söyledi: Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı
Bugun aciklanmazmi sizce?
Bugünü geçtim bana artık hiç açıklanmayacak gibi geliyor. -
inşallah bugün açıklanır artık bakanın insafına kaldık
-
Uzun zamandır açıklanması beklenen msb uzman yardımcılığı sonuçları açıklanmış.Darısı bizim başımıza.
-
inşallah darısı bize ama biraz zor gibi hayırlısı bakalım. artık kimse de aramıyor anlaşılan baksana bir allahın kulu kalmamış grupta
-
@basol477 aramak çare değil bakanlıkta üst düzey birine ulaşmak gerek , yoksa daha çok bekleyeceğiz gibi duruyor.
-
@paretowilfredo üstad yavaş yavaş umudumuzu keselim mi ne dersin
-
ya hu yeter ya!!! bakanda diyorlar müsteşarda diyorlar adamlar çok yoğunuz diyorlar bir imza atmaktan acizler bu nedir vallahi yeter!! ben bimere yazacam artık
-
Bimer ' e iki hafta önce yazdım ama cevap gelmedi , Aile Bakanlığı ' na sevk ettiler orda kaldı.
-
Kim bilir bizim yazıya cevap ne zaman gelecek. Sizin yazdığınız yazıya cevap hala gelmedi mi ? 5 ay oldu hiç umursayan yok kimsenin bakan milletvekili tanıdığı da yok ki söyletsek de artık şu bakanlığa bir yazı yazsa açıklasalar
-
Hayır cevap gelmedi . sanırım sınav süreci en uzun olan alım olarak tarihe geçeceğiz
-
Selamın Aleyküm dostlar. Süreç artık o kadar uzadı ki duyum vermek de anlamsızlaştı biliyorum ancak biraz tahmin biraz da duyum olan bir haberi sizle paylaşayım. İnşallah bu kez artık gerçek olur da hepimiz rahatlarız. Yarın Bakanlığın bütçe süreci söz konusu olacak. Buna bağlı olarak yarın açıklanmasını bekleyenler var kurumda konuştuğumuz. Bana da akla yatkın bir gelişme olarak göründü bu. Bakalım. Allah sabır versin dostlar.
-
Mülakata gireli yıllar olmuş gibi bir his...
-
Bizim alımlar iptal mi oldu acaba , hakimlik savcılık mülakatı 1400 kişi olasına rağmen 5 ayda açıklandı ki daha önemli bir pozisyon.
-
BUGÜN AÇIKLANSIN ARTIK!!!