Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı
-
@Amaral Mart ortası benim tahminim.
-
@miko yazılı sınav değilde, sınava katılmya hak kazananların listesi ne zaman açıklanır acaba bilginiz varmıdır ?
-
@shuman Bilgi değil hocam geçen yılların tarihlerine bakarak tahmin yürütüyorum sadece 1 hafta 10 gün kadar da o sürmüş önceki yıllar forumlara baktığımda
-
Başvuru sayfasını açamıyorum sıkıntı mı var?
-
@mariapuder Şu an açılıyor ama halledebildiniz mi ?
-
@miko evet epey uğraştırdı ama hallettim
-
@mariapuder aday numaranizi kac verdi sistem ?
-
@miko dikkat etmedim. Başvuru formunda yazar mı?
-
@mariapuder Evet fotoğrafınızin üzerinde yazıyor
-
Şu an yanımda değil öğleden sonra bakıp yazayım.
-
Şu yds puanını neden algılamıyor burada yazılanları da yaptım ama
-
Başvuru numaram 4945
-
Arkadaşlar kurumu aradım başvuruları inceliyorlarmış bu hafta açıklanır mı dedim haber verirler size dedi görevli memur, pek bilgiye ulaşamadım ne yazık ki :.)
-
Ben de başvurumu iptal etmek için kurumu aradım ancak faks çekmemi kabul etmediler, ıslak imzalı dilekçe istediler. Cuma günü Ankara'da olacam. Eğer liste açıklanmamış olursa sabahtan kuruma gidip dilekçe veririm. Eğer cumadan önce liste açıklanırsa 90 puanla listeye gireceğim için 0,1 puanla listeyi kaçıran bir arkadaşın hakkını yemiş olacağım. Eğer öyle bir şey olursa hakkını helal etsin, işsiz iken son güne kadar başvurmak için bekledim... Keşke her kurum Milli Savunma Bakanlığı gibi belge yollamayan yerine başkasını çağırsa
-
Sosyal hizmetler ve psikoloji aynı soruları mı çözecek bilgisi olan var mı?
-
@shu06 2.grup adı altında toplamışlar yani evet hocam
-
Türkiye'nin Toplumsal ve Ekonomik Yapısı, Çocuk, Kadın ve İnsan Hakları ve Hukuku, Sosyal Politika ve Planlama, Psikoloji Biliminde Yaklaşım ve Yöntemleri, Eğitimde Rehberlik, Davranış Bozuklukları, Çocuk Gelişimi ve Sosyal Politikalar, Gelişim Psikolojisi, Aile Sosyolojisi, Sosyal Psikoloji, Öğrenme Psikolojisi, Anayasa Hukuku, Medeni Hukuk ve İdare Hukukunun genel esasları ve güncel ekonomik sorunlar. Ayrım yapılıyorsa eğer hepsini sormazlar bunların bize demi
-
@shu06 bu konulardan seçme usulü ile yapılacağı yazıyor hepsinden soru gelebilir veya eleyebilirler bazi konuları net bir ifade yok hocam ilandan anlarsiniz ki 2012 de aynı sinav konuları var ve konularin hepsinden soru gelmiş benim fikrim tekrar geleceği yönünde. Soru dağılıminin ağırlıkları farklı olabilir diye düşünüyorum
-
O zaman ki sınav beraber yapılmış gibi anladım ama hocam ben sınava nasıl çalışmayı düşünüyosunuz
-
@shu06 önce listeye girmeyi garantilemem gerekiyor hocam sonrası için de alanim dışı konuları netten araştırıp kaynak bularak ilerlemeyi düşünüyorum