Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı
-
@miko geçen yıl uzman yardımcılığında p70 puanı istenmişti bu puanda dil puanıda vardı yani o yüzden 75 bu yıl p3 ne olur bilinmez
-
@miko en son alımda sanırım yine 4000e yakın başvuru varmış hocam 1. ve 2. grubun başvuru sıralarına bakıp anladığıma göre
-
@ertugrulll hocam ben de @miko hocam gibi düşünüyorum. Tahmin olarak 82 bandında kalır diyeyim
-
@ertugrulll doğru haklısınız o ayrıntıyı atlamisim ben 85 puanla bransta ilk 60 da değilim hocam önden gidenler elbet oldu ama insan emin olamıyor o yüzden surekli arıyorum Bakanlığı açıklasalar da sınava yönelik calismaya başlasak artık diye
-
@SosyalMühendis belirsizlik kötü oluyor hocam şimdi oturup çalışsak listeye girememe durumu da var
-
@miko aynen öyle hocam belirsizlik olunca insan kendini çalışmaya veremiyor
-
@ertugrulll 88 den aşağı düşmez gibi bir his var içimde hocam....
-
@shuman çok yüksek değil mi hocam ? Umarım yanılırsınız
-
@shuman Bir de şöyle bir durum var 88 puan alan kişi 60.siralarda zaten önden kimsenin gitmemesi gerek ki 88 le kapatsin atananlar oldu 90 tavan 86 tabanla hocam işe yerleşenler de tercih yapabiliyor evet ama yüksek bir rakam yine de
-
Hocam 88 çok yüksek. İlk 100de yer alanlardan çok fazla başvuru yapan yok. 85 e düşer bence.
-
Btk üst kurul uzmanlığı bile 85 e düştü, buda duser büyük ihtimal
-
@miko yani bende yanılmak istiyorum canı gönülden ama şöyle bir durum var bir kişi istediği yere atansın şu an herhangi bir yerde çalışıyor olsun yinede bu alıma başvuru yapabiliyor. Bu sene öyle yüksek bir alımda olmadı. Sağlık bakanlığına atananlar güvenlik sorusturmasında, ceza evleri mülakat tarihlerini bile yeni açıkladı... onun için herkes heryere başvuruyor...
-
@Amaral inşallah düşer hocam
-
@shuman haklısınız bu konuda katılıyorum size fakat 3 kişi alıyor yazılısı sözlüsü var bilemiyorum ben 83 84 gibi kapatabilir diye düşünüyorum bunlar hep temenniden ibaret tabiki keşke ilk 60 da yer alıp garantileseydik tercihini yap ailesindekiler olarak ama bekleyip görcez artık hayırlısı olsun herkes için
-
@miko aynen öyle hayırlısı hocam bi kaç gün içinde sorularımızın cevaplarını almış olacaz zaten nasipse olacak, nasip değilse olmayacak onun için çok seaapmamak lazım
-
Aile bakanlığında mesai gayrıresmi olarak 10'da başlıyor. Öğle tatilinden önce kuruma gidip dilekçe vereceğim. Umarım yetişip 141. arkadaşın 140. olarak listede yer almasını sağlarım.
-
@odtüsbky hocam listenin duyrulma tarihini de yüz yüze sorarsaniz sevinirim. Yaptığınızı takdir ediyorum umarım halledebilirsiniz
-
@odtüsbky listenin yayınlanma tarihi ve muhtemel taban puanlarla ilgili bir bilgi alabilirseniz çok sevinirim
-
@ertugrulll hocam muhtemel taban puan falan siz de çok sey istiyorsunuz canım:) kurumlar pek bu konuda bilgi vermeyi çok severler ya, veni görünce bulbül gibi şakıyacaklar zaten ya bu akşam ya da en geç pazartesi akşamına açıklanır
-
@odtüsbky ben aradığımda haftaya cumayı falan kastettiler ama umarım dediğiniz gibidir.