Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı
-
Öğle arası öncesi yetiştim. Başka bir yeri kazandığım için tebrik ettiler ve kimlik fotokopiyle birlikte dilekçemi işleme aldılar. Ne zaman açıklanır soruma bir cevap alamadım maalesef. 140. Sırada yer alacak arkadaş iyi çalışsın sınava :slight_smile:
-
@odtüsbky öncelikle yaptığınız işi ardından yeni mesleğinizi tebrik ederim hocam iyi çalışmalar
-
Arkadaşlar yine aradım Bu kez net bilgiler alabildim bugün açıklanmayacakmış önümüzdeki hafta içinde açıklanacakmış cumaya kadar süresi varmış perşembe de açıklayabiliriz dedi
-
@miko teşekkürler hocam emeğinize sağlık
-
@SosyalMühendis rica ederim hocam 1 hafta daha bekleyeceğiz maalesef
-
@SosyalMühendis kesin mi hocam ?
-
@miko canımız sağ olsun hocam ne yapalım
-
-
@shuman kesin dille konuştu görevli beyfendi ben de üsteledim hatta bugün beklemeyin açıklanmayacak dedi haftaya kalmış dediğim gibi cumaya kadar süresi var dedi açıklanması gereken resmi süre sanırım perşembe cuma açıklarız dedi bu kadar
-
Aile bakanlığının 2017 yılında 110 uzman yardımcısı alacağına dair performans programında bilgi var.Acaba alıma ne zaman çıkar bir duyumunuz var mı?
@aliveli @Antimülakat @paretowilfredo -
@SosyalMühendis aile bakanlığı 2016 bitmeden alım için talepte bulundu ancak nedendir bilmiyorum olmadı . Tekrar araştıralım bu sene son durum nedir
-
@aliveli anladım hocam,çok teşekkür ederim
-
Arkadaslar aradım tekrar az önce incelemelerin devam ettiğini cuma günü mesai bitiminde duyuracaklarini söylediler
-
@miko adamları bıktırdın
-
@shuman Biraz öyle oldu
-
@miko sıralaman kaç senin
-
Referansa bakan yazan olmuş galiba memurlar.net TE öyle yazmışlar Burda mı acaba o şahıs:))
-
@shu06 Ben iki arkadaşımı yazdım direkt elerler heralde mülakata kalırsam
-
@Amaral bende öyle yaptım
-
@Amaral sınava nereden çalışmayı düşünüyosun kaynak filan onerebilcek durumun var mı:)