Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı
-
@hukukcu rica ederim.
-
@username Merhabalar aslında bir deneyimim olduğundan değil de vakıflar genel müd müf yard sınavını kazandım mülakata girmeden önce bir ön mülakat gerçekleşti başmüfettişle. Onun verdiği bilgi doğrultusunda yazdım, meslekten soğutmak için midir bilmiyorum hiç tavsiye etmemişti kadına göre değil,aile kuramazsın vs vs. Aile bakanlığı için de forumda sormuştum 6-7 ay turne var dendi nitekim öyle olduğunu düşünüyorum. En güzeli henüz evrak götürmeyen bir arkadaşın denetim katında denetçilerden hepimiz adına bilgi alması olacaktır. Ben gittiğimde unuttum orada sormayı
-
ARKADAŞLAR MERHABA.. denetmen arkaddas ıle konustum ayrıntılı bılgıler edındım.. oncelıkle yıllık 6 7 ay turneler oluyormus kısmı dogruymus.. turneler 1.5 2 ve 3 er aylık kısımlarla gerceklestırılıyormus.. gunluk 94 tl harcrah alıyorlarmıs ve otellerde ıkamet edılıyormus..evlı olanlar ıcın ıse apart seklınde yerler temın edılebılıyor dedı.. 2 yıl dolunca yetkı 3 yıl dolunca ıse yeterlılık sınavımız oluyor dedı..3 yıl ıcınde yds 70 yeterlılıgı vermemız ıstenıyor dedı.. ve ayrıca yeterlılık kısmında tez de yazıyorlarmıs yanı yetkı yeterlılık tez ve yds sartlarının hepsının bırden ıstendıgı bır kurum ama yetkı ve yeterlılık sınavlarımız cok zor olmuyor dedı..bız suan 3 promosyon olarak gorev yapıyoruz ve her ust promosyon ustad olarak anılıyor ve hıyerarsık olarak hıc bır ustunluklerı olmasa da ustad dıye nıtelendıgı ıcın ustumuz dıye goruyoruz dedı.. basbakn ve baskan yardımcısına baglıyız dedı yanı kurumda herhangı hıyerarsık ustlerı yokmus.. cocuk gelısımı mufettıslıgının devamıyız dedı yanı suan cocuk ıle ılgılı mufettıslık gorevlerını de aıle denetmenlerı gerceklestırıyormus..ısyukumuz agır dedı ortalıkta cok kolay dıye nıtelendırdı8klerı gıbı degılmıs kaldı kı 6 7 aylık turneler zaten her seyı acıklıyor..evlı olanlar cok buyuk sıkıntı yasıyor dedı ozellıkle de esı de calısanlar kurumdan baska yerlere gecmek ıcın ugrasanlar oluyor dedı.. kısacası arkadaslar eger baska kurumu kazanmıs arkadaslar varsa ve turneyı sıkıntı etcek kısıler varsa lutfen sınava gırmesın ve dıger ınsanları da engellemesın.. yok ben gezerım severım dıyorsa amenna en dogal hakkıdır. herkese basarılar...
-
@basol477 çok teşekkür ederiz verdiğiniz bilgiler için
-
Arkadaslar ben bugun belgeleri teslim edecegim. Fakat bende diplomanin onayli ornegi yok. Bu yuzden aslini goturmeyi dusunuyorum. Aslini goturdugum zaman onaylayip diplomayi bana geri mo verecekler yoksa orda mi kalacak? Bilgisi olan var mı acaba
-
@frustration Hocam diplamanızı alamazlar.Bir fotokopisi aslı gibidir şeklinde kurumca onaylanır ve o onaylı nüsha onlarda kalır. O yüzden giderken yanınızda arkalı önlü bir fotokopi götürürseniz isiniz hızlanır
-
@E.M.Z. tamamdır hocam. Çok teşekkür ederim.
-
Sosyal hizmette başvurup belge teslim etmeyen var mı son yakın zamanda götürüp imza atanlar kaç imza boştu:)
-
@shu06 ben pazartesi vermiştim benim olduğum sayfa boştu
-
Arkadaşlar geçmiş yılların sınav sorularının bulunduğu bir link var mı acaba ?
-
Bugün belge teslim eden oldu mu
-
@falcon http: //www.memurlar. net/haber/318801/
-
@shu06 ben bugün yaptım, belge teslimi yapmayan yok gibiymis, sınav tarihi de belli değilmiş bugünden sonra takip etmeye başlayın dediler
-
@shu06 Eyvallah:)
-
sınavı Milli Eğitim Bakanlığı mı hazırlıyor ?
-
@falcon 2012 de hazırlamış meb sonraki yıllarda üniversiteye hazırlattırmışlar
-
@shu06 link açılmıyor yardımcı olabilir misiniz?
-
@NnN zip dosyası telefondan giriyosanız açmayabilr
-
Arkadaşlar merhaba psikoloji alanından giricem ben sınava hangi kaynaklardan çalışmnak gerek muhakkak çalışmaya başlayanlar var bizim de bi fikrimiz olsun çalıştığınız kaynakları bir söyleseniz
-
.........