Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı
-
Günaydın arkadaşlar gaziantep ten başvuru yapacak var mi yol masraflarının yarısını karsilasam benim için de başvuru yapsa ben iş nedeniyle gidemiyorum da .
-
Posta kabul etmemek nedir? Belgeler için Ankara'ya git gel, yazılı sınav için git gel, sözlü mülakat için git gel.. Sadece 7 kişi alacak bide. Maddi ve manevi yıpranıyor insan. Zaten işsiziz, Aile Bakanlığının bunu özellikle düşünmesi gerekirdi.
-
@shu06 kpss sonuc belgesinin aslı ya da baskanlikca onayi denilen belge sadece ankaradaki bilkent osym burosundan mi aliniyor ?
-
ÖSYMnin sitesindeki sonuç belgesi onayı onlar yapio zaten
-
@shu06 ben ankara osym burosunu aradim sadece burdan yapiliyor dendi. Yani siz normal internet ciktisi alinmasi yeterli mi diyorsunuz dogru mu anladim
-
Evet doğrulama kodu var oradan kontrol ediyolar bakanlıkta görevliler
-
Aslı gibidir diye mühür basıp onaylıyolar diploma ÖSYM sonuç belgesi ikisinide
-
@shu06 diplomam da asli gibidir ibaresi zaten var ve onu goturcem giderken. O zaman teyit etmek icin tekrar soruyorum . Toplam 4 belge isteniyor. Diploma + osym kpss sonuc belgesi + elektronik ortamda basvuru yaptiktan sonra aldigimiz belge + 2 tane fotograf. Bu kadar degil mi ?
-
@Kamucu Toplam 4 belge isteniyor. Diploma + osym kpss sonuc belgesi + elektronik ortamda basvuru yaptiktan sonra aldigimiz belge + 2 tane fotograf. Bu kadar degil mi ?
-
@melike53 evettt:)
-
@melike53 hayır hocam normal çıktı kabul ediliyor
-
Arkadaşlar bu meslekte 6-7 ay turneden bahsediliyor vgm müfettişlikte olduğu gibi hüsrana uğramak istemiyorum.
-
@NnN Merhaba, bu turne faaliyetlerinin ne gibi dezavantajları vardır tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Bir de, uzaktan tasavvur ettiğim kadarıyla denetim hizmetleri için turne faaliyetlerinin olmazsa olmaz olduğunu tahmin ediyorum sahaya inmek gerekir diye düşünüyorum. Belki fark edemediğim bir ayrıntı vardır. Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
-
çocuk esirgeme , sydv gibi yerlere gidiyorsunuz. Yine üstatlık geleneği var. Üstleriniz ile çok resmi olmak durumundasınız. 6-7 ay gibi süreler otel odasına maruz kalmak malesef yıpratıcı olabiliyor.
-
@paretowilfredo hocam hukuk tan sınava gireceğiz de sinav hakkında bilginiz var mı.iktisat maliye muhasabeden nereden bakalım
-
Sınavın ne zaman yapılacağı ile ilgili bilgisi olan var mı?
-
@shu06 Ben cuma günü sordum önce başvuruları alalım bitsin sonra sitede duyuracağız dediler belirsiz bir cevap her zamanki gibi
-
Arkadaşlar ben başvuru formu çıktısını almadım. Şimdi bakanlığın sitesine girip alcam ama nereden giriş yapacağımı bulamadım.. e-posta okuma servisinden mi giriş yapacağız? Ben ordan deneyince mailime gelen şifreyi kabul etmiyor.. nereden giriş yapıldığının linkini kopyalayabilir mi bilen bir arkadaş?
-
@hukukcu https://denetcialim.aile.gov.tr/Giris.aspx
sanırım bu linkten hocam -
@SosyalMühendis evet buradan oldu, çok teşekkür ederim...