Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı
-
...........
-
@redbook aradım bugün görüşmeler devam ediyor belirlenince sitede duyurcaz dediler.
-
@redbook teşekkür ederim hocam
-
.........
-
@redbook Herhangi bir bilgi de vermediler bu hafta açıklanır mı sorusuna. 1 ayı var sanırım ben bugün açıklanır diye bekliyordum
-
........
-
@redbook benim fikrim bu geçen yıl 18 gün vardı sanırım arada 2014te 30 gün vardı yanlış hatırlamıyorsam
-
........
-
Sınavın ne zaman yapılacağına dair bilgisi olan var mı?
-
Duyan yokkkk mu:)) bu referandum a kadar alımlar durduruldu muhabbetleri bizim sinavida etkiler mi bı fikri bilgisi olaaaan:)
-
@shu06 2016/7 ile yapilan saglik alimi da dahil mi yani gerci orda hastahaneler belli oldu ama çalışmaya da mi referandumdan sonra baslancakmis
-
@melike53 bundan sonra yapılacak olan alimlar için anladım ama net bı bilgim yok bence onun bunla ilgisi yok
-
@shu06 aradım az önce bu hafta içi sınav tarihi ilan edilecekmiş(inşallah bu hafta duyurcaz dedi) tahmini tarih ne zaman olur dedim nisanın son haftası dedi
-
.........
-
@redbook bilemiyorum ben de aynı tepkiyi verdim çalışmak için bol zamanınız var işte gibi şeyler işittim
-
Bende aradım kurumu bugün 22 nisan da yapılacak dedi
-
@hukukcu123 bana net tarih vermemişlerdi:)
-
-
Hukuktan belge teslim etmeye hak kazanan 140 kişinin 90'ı, İİBF'den de 140 kişinin 101'i belge teslim edip yazılı sınava sınava kesin olarak hak kazanmış. Psikoloji'de 60 kişiden 44'ü, Sosyal Hizmetler'de ise 60 kişiden 54'ü belge teslim etmiş. Belge tesliminde en yüksek oran %90 ile Sosyal Hizmetler'de... İlan 31 Aralık'ta geldiğinde "sınavı da tahminen nisan ayında yaparlar, o zamana kadar kim öle kim öle kim kala" demiştim ama şu an sınava 1 aydan biraz daha fazla bir zaman var. Herkese başarılar...
-
ONCA PUANLA sadece bu kuruma kaldık..ınsallah sgk uzmanlık sgk teftıs ve rekabet kurumu ıle kaymakamlık sınav tarıhıne kadar acıklanırsa tahmınen 50 kısı de ordan sınava gırmez dıye dusunuyorum..rabbım hakkımızda hayırlısını nasıp etsın.. ınsallah merkez kadrolara gırıp de keyfıye sınava gırmek ısteyen bır allahın kulu sınava gırmek nasıp olmasın kı ınsanların onunu kapatmasın cunku zaten 4 5 ılan geldı yds olmayan ıcın barı bunlardan sonuncusu olan bu ılanda boylesıne haksızlık yasanmasın