MTA Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
İktisattan milli gelir hesabı vardı 2300 cevabı ulusal tasarruf sorusu 0
Yale fisher sorusu 10 azalmıştır yaptım
Basel 3 sözleşmesi OECD olan sık yapım
Nobel iktisat dünya yoksulluğu
Hangisi gsyih de bulunmaz netfaktör geliri
Taylor kuralı 123 yaptım emin değilim
Arz fazlası 8
Hatirladiklarim bunlar -
İktisatta telafi edilmiş talep esnekliğini isteyen bi soru vardı, belki basit bi sorudur ama soru kitaplarında hiç karşılaşmadığım için garip bi soru gelmişti
-
@muhasebeduayeni ben arasındaki mutlak farkı işaretledim geçtim hayatımda ilk kez gördüm hiç anlayamadım
-
@muhasebeduayeni yazdıklarım hiç hatırladığınız soru varmı hocam
-
Batık maliyet sorusu vardı
-
@Willsmithh hocam basel ile ilgili olan dışında aynı şeyleri işaretlemişiz, oda benim bilmememden kaynaklı
-
@muhasebeduayeni oyun teorisi a ve b 1 tane üretir dedim ama bu soruyu kaç kez görmeme rağmen çıkmaz diye uğraşmadım daha 2 gün önce çetesi paribusta vardı uğraşmadım
-
İngilizceden çekiniyordum bu sefer de iktisat başa bela oldu iktisatta YEP, finansal istikrar raporu ve enflasyon raporu ile alakalı sorular yanlış çıkarsa iktisattan patlarım ben
-
@muamma yep sorusu dis borç vadesi uzatımı miydi birde dger sorular nedir hatırlayamadım ben rapor ve enflasyon felah
-
@Willsmithh aynı sorun bendede var hocam, her karşılaştığımda o konuyla üstün körü bi şekilde bakıp geçiyorum gelmez diye, ben 1-2 şeklinde işaretledim ama çok doğru olduğunuda sanmıyorum
-
Ulusal tasarruf sorusunu ne yaptınız
-
@Willsmithh 2018 finansal istikrar raporu ve 2019 4.çeyrek enflasyon raporundan sorular vardı birisi turizm ile alakalı bi soruydu turistlerin nominal harcamaları yüzde 24 azalmış reel harcamalar yüzde 30 artmış nominal harcamadaki azalışın nedeni hangisi olamaz diye soruyodu heralde çok da net hatırlayamıyorum soruyu ama bu tarz bi soru vardı
-
nobel herhalde iklimmiş google amcaya baktım fena ters köşe yaptılar
-
@RqzeeT değil hocam küresel yoksulluk 2019 2018 iklim olabilir
-
İngilizcede Since doğru cevabı var mıydı
-
@Başkent1910 2 soruda şıklarda since geçiyordu hocam since 10 ağustos olacaktı biri sanırım
-
Bi de fast food popüler olduğundan beri bilim adamları sağlık üzerindeki uzun dönemli etkilerine dikkat çekiyorlar gibi bir anlam kurdum. Since yaptım
-
@enjoythesilence hocam çeviriler ve tamamlama soruları inanılmaz kolaydı sadece cloze test zorladı beni benimde ingilizce çok iyi değil ondan
-
İktisattan kalan çok olur benim sınırda muhtemelen
-
@Willsmithh iktisat 10-13 arası gelecek umarım 12 gelir