MTA Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Sınava girmeden önce ingilizceden geçeceksin ama iktisattan kalacaksın deseler yoğh amcana derdim ama gidişat şuan öyle gözüküyor
Şuan 8 net yanlış 10 net doğru var kalan ikisi kritik cevaplar yayınlanana kadar heyecanlı bekleyiş sürecek.
Eğer iktisat, mülakat kontenjanını absürt derecede etkilemezse iktisat üzerinden bir esneklik tanıyacaklarını düşünmüyorum kontenjanı ilk ingilizce üzerinden doldurmaya çalışacaklardır görüşmeye gittiğimde bunun ışığını vermişlerdi. -
@karagergedan İngilizceye önem veriyorlar izlenimi mı edindiniz ?
-
@karagergedan hocam sorma kime sorsam böyle benimde sizle aynı 1 2 soru sürüncemede bende İngilizceden kalırım diyordum ben 20 kişi çıkarmı iktisttaj emin degilim
-
@modigliani-0 Yok tam tersi kıstas alacağımız yer ingilizce değil alan denilmişti esneklik tanınacaksa ilk ingilizcede tanınacaktır ama iktisatta kiminle görüşsem barajın yakınlarında dolaşıyor nasıl bir süreç işletecekler merak konusu
-
@karagergedan sorular yarın düşerse her şey anlaşılır Hocam, 2 gün demişler ama pazar sayıldı mı bilmiyorum
-
Soru ve cevaplar açıklandi arkadaşlar
-
İktisat geçen vaemi
-
@Willsmithh iktisat 11-9 veya 12-8 ama İngilizce ve hukuk ta sınırda. İktisattan geçsem bile ilk 20 ye giremem.
-
@rassal hocam benimde ya 11 ya 12 iktisat
-
İktisat da esneklik sağlar lar mı acaba
-
@Willsmithh nerede sorular hocam ben göremiyorum ?
-
Link var mı arkadaşlar bulamadım
-
aday.ankara.edu.tr adresinden giriş yapıp sınav işlemleri sekmesinden sorulara erişebilirsiniz arkadaşlar
-
Maliyede üreticden tüketiciye negatif dışsallıkta nasıl sübvansiyon olmuyor anlamış değilim. Kota uygulaması kesin çözüm değil ki sadece çevreye halka verilen zarar azalır. Sübvansiyon pozitif hemde negatif dışsallıklarda uygulanabilir. Sübvansiyon vererek filtre vs taktırıp yeni üretim teknolojisine geçirip kirliliği daha net azaltılabilir.
-
@Willsmithh ben geçmişim hocam çok şükür .
-
@wollstonecraft hayırlı olsun hocam eğer bende 1 soru sürüncemede o olursa 12 oluyor ortalamanın kc hocam
-
Evet beklenen gerçekleşti.
İngilizce 7 yanlış iktisat 9 yanlış.Kritik sorularımdan Basel doğru geldi Taylor kuralı yanlış geldi.İlk ne güzel 123 yapmıştım soruların tekrarını yaparken ikinci öncül kafamı kurcaladı değiştirdim nasip demekten başka çare yok.
Bu seviyelerde hatanın telafisi olmuyor malesef -
@Willsmithh 85 hocam sizin kaç ?
-
Ingilizceden kalcam gibi bende
-
@wollstonecraft iktisat geçersem 78 hocam ya