MTA Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Artık açıklasalar keşke ... sonuçta testti umarım yarın sevindirirler
-
@wollstonecraft bu hafta kesin açıklanır diyorum ben en geç cuma itiraz yoksa yarın veya salı umutlu olalim
-
@Willsmithh inşallah hocam optik sonuçta . Hemen açıklasalar ona göre beklenti oluşsa ya da önümüze baksak . Bu şekilde hep bi soru işareti
-
@wollstonecraft barajı gectiyseniz ümitli olun 85 demiştiniz yanlış hatırlamıyorsam yüksek ümitli olun
-
@Willsmithh hocam bende gereksiz evham var maalesef . Acaba bi derste baraj altı kaldım soru mu hatırlamıyorumlar mı dersiniz , kaydırdım mı acabalar , e bir de doğru silmedim mi ... çoğumuzda var maalesef ve açıklanmadan 90 da beklesem rahat etmem
-
@wollstonecraft yani o hepimizde var kötü geçse bi sürpriz olsa ümidi ile bekliyoruz iyi geçse bi aksilik olmamıştır inşallah die malum epey emek veriyoruz hayırlısı hocam inşallah mulakattasiniz buraya not bırakıyorum
-
@Willsmithh kesinlikle hocam ne sinir sistemi kaldı ne psikoloji umarım emek veren herkes olur ve sonunda umuyorum ki YALNIZCA hakedenler başlar . İyi geceler hocam beklemeye devam
-
@wollstonecraft iyi geceler hocam sınav zaten zordu kazanan ciddi anlamda haketmistir bu sınavı bakalım benim sizden daha heyecanlı çünkü iktidattan 1 soru hatırlamıyorum barajı geçip geçmediği ona bağlı
-
sbb yi yaklaşık 18 günde açıklamış.bence haftaya açıklanır.
-
Kurumu arayan varmı aradım ama açan yok itirazlar zaten kuruma yapılıyordu eğer itiraz yoksa bugün aciklamamalari için sebep yok
-
Yeni yila kaldı galiba
-
Arkadaşlar MTA ya mail atmıştım açıklanacağı tarih için cevap gelmiş yasal süre bekleniyor diye mevzuatta böyle bir süre yok sizce yasal süre dediği nedir itiraz süresi de bitti
-
@Willsmithh itiraz edildiyse. atıyorum 5 gün itiraz süresi 5 gün cevap süresi olsa 10 gün eder. İş günüyse dahada çok
-
@rassal anladım hocam itiraz varsa bekleyeceğiz ozaMan yoktur diye tahmin etmiştim sorularda çok bariz birşey
-
@Willsmithh bende bi taneye itiraz edecektim vazgeçtim. Kamu kurumlarının bireysel başvuru hakkı anayasaya göre değil anayasa mahkemesi kanununa göre yoktur diye başvuracaktım. Soruya anayasaya göre Türk hukuk sisteminde... Gibi muğlak bi ifadeyle başlamışlar '' biz hem anayasada hemde hukuk sisteminde olmayanı sorduk'' derler diye vazgeçtim.
-
@rassal bekleyip görelim hocam bu hafta açıklanır umarım
-
@Willsmithh Üniversite sonuçları kuruma gönderdi mi acaba arayan oldu mu?
-
@İnspector ben aradım 30 unda bilgimiz yok dedi geçiştirdi
-
@Willsmithh Şimdi aradım bende üniversiteyi bilgimiz yok MTA dan bilgi alabilirsiniz diyor
-
@İnspector bence okunmuş yollanmistir hocam 100 optik zaten ankara Üniversitesi devamlı sınav yapıyor inşallah bugün açıklanır MTA aradım sabah açmadilsr tekrar arar sorarim