Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
@evladıthemis acaba sadece mühendislik için mi
-
@ank3435 valla bilmiyorum olabilir.
-
Sanmam bizim icin de gecerlidir soru sayisi degismisse
-
Geçen sene sorularını baz alarak çalışanlar için hüsran bı sınav hiç alakası yoktu tamemen bölüme yönelik bence geçen seneki şikayetler etkili olmuştur bölüm dersleri iyi olanlar 70 alirdi
-
@sirnakli bolum derken ne demek istediniz anlayamadim ?
-
@sirnakli bölüm dersiyle alakası yok bir kaç ders var sadece çok saçma bir sınavdı çalışmadım neyse ki calisilsada çok değişen bir şey olmazdı zaten
-
@engineerisletme hocam kurum kendi kanunlarına yönelik mi sormuştu ? Detaylandırırsanız çok sevinirim
-
@evladıthemis mühendislik alanında kanun vs yoktu hocam , sorular biraz rastgele seçilmişti
-
Veri tabanı yönetimi istatistik veri yapıları bu konulardan soru görmedim varsada bilmiyorum ben sözel çalışmıştım hiç öle gelmedi sorular sağlam üni ders bilgisi olan zorlanmaz
-
Aaa ben bütün alanlara elektronik haberleşme kanunundan soruyor sanıyordum . Hayırlısı olsun hocam.
-
@sirnakli hocam kac soru vardi? Dizde çözmek zor mu?
-
Geçen sene sorularına yönelik çalışmıştım ama hiç alakası yoktu geçen seneyle
-
@sirnakli devre sinyal elektronik mikroislem derslerine yonelik sayısal icerikli sorular miydi
-
@sirnakli aslında sayısal işaret işleme ve logic çalışılsa yetermiş
-
@bimuhendiss devre yoktu
-
Genel kültür genel yetenek nasıldi acaba
-
Gy gk onlara kurumla alakaliydi şaka gibi orda sınavla alakalı açıklanan konuların 2 3 tanesine sağlam bakilsa yetermis diğer konular tamamen zaman kaybı sormaya akşam nie koyuyorsun bidahaki sene bunu okuyacak arkadaşlar için söylüyorumbu seneyi baz almayın napacaklari belirsiz bunlarin
-
@sirnakli, içinde söyledi: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
Gy gk onlara kurumla alakaliydi şaka gibi orda sınavla alakalı açıklanan konuların 2 3 tanesine sağlam bakilsa yetermis diğer konular tamamen zaman kaybı sormaya akşam nie koyuyorsun bidahaki sene bunu okuyacak arkadaşlar için söylüyorumbu seneyi baz almayın napacaklari belirsiz bunlarin
Türkçe matematik tarih falan yokmuydu hocam
-
@guymağduru tarih yok Türkçe noktalama işareti vardı matematik vardı 3 4 tane onlar basitti
-
türkçeden bi tane yazım yanlışı sorusu vardı tarihte yoktu