Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
@sirnakli, içinde söyledi: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
@guymağduru tarih yok Türkçe noktalama işareti vardı matematik vardı 3 4 tane onlar basitti
Matematik dört işlem mi yoksa problem mıydı hocam
-
@guymağduru problem kardeşim ama basitti
-
Kaç soru vardı sınavda?
-
@sirnakli Hocam 2 -3 konu ile Hangi konuları kastettiniz. sayısal mantık tasarım ve sinyal işleme konularından sayısal sorular gelmiş anladığım kadarıyla başka hangi dersten yoğun sorulmuş
-
olasılık ters matris impulse function, ifade sadeleştirme, lojik devre multiplexer 3,4tane genel matematik problem integral uygulaması (xsinx ifadesini sormuş) noktalama işareti
-
Öle veri yapısı veri tabanı istatistik bu tarz bilgisayar dersleri yok yani internetten sözel bu tarz konular bakarsaniz gecen seneki sorulanlar gibi hayalkirikligina ugrarsiniz yazık yani ama bunların ne yapacağına belli olmaz kardeşlerim ona göre pek kasmanin bı anlamı yok
-
@sirnakli hocam zaten üni de almadığımız veritabanı veriyapıları gibi dersleri 3,4 soru için çalışmanın mantığı yok, onun yerine GkGy çalıştım ama onada gerek yokmuş .
-
@rusor kardeşim geçen sene ve ondan önceki seneyi baz alırsak bunlara bakmak gayet mantıklı buralarda zaten dip bilgi sormamislar geçen seneler ayrıca veri tabanı veri yapısı istatistik en az 10 soru 3,4 felan değil sorun bu seneki sınav bunlara yer vermemiş
-
Çoğu arkadaşta geçen seneyi baz alarak sözel çalıştı yorumlardan bakarsan bu sene üni bilgisi taze olan barajı aşar bu mantıkla sorulmuş yani tabi alakasiz sorularda coktu
-
@sirnakli 3 4 güncel soru kurumla alakalıydı demişsiniz ama nasıl sorulardı acaba ? bu arada gecmiş olsun
-
Uluslararası radyo toplantısını öyle biseydi bide 4.5g ile alakalı bir soru vardi
-
@sirnakli tesekkur ederim
-
Elimden geldiğince yazdım arkadaşlar ben sınava girerken geçen senedekilere mesaj attim 1 kişi döndü paylaşmak güzeldir rast gelsin hepinize
-
@sirnakli Çok teşekkür ederiz. Son bir soruyu da cevaplarsan süper olur. Sinyaller ve haberleşmeden tahmini kaç soru geldi bu sorular yorum soruları mıydı yoksa işlem soruları mıydı. Mikroişlemcilerden soru geldi mi ?
-
Arkadaslar bu Elektronik Haberlesme Kanununu okurken kafamdan sunu sorarlar diyeceğim soru sayisi cok cok nadir. Ben kanundan hicbir sey anlamadim bos okuyorum gibi geliyor. Bende mi sorun var acaba?
-
Sinyaller den 3,4 soru vardı haberleşmede de anlamadigim sorular vardı belki haberleşmede bant felan anlamadım onları
-
@Aspirik bende de aynı sorun var uluslararası radyo toplantısı nerde yazıyor misal ben düzgün mü okumadım ... anlayamadım
-
@sirnakli çok teşekkür ederiz.
-
@sirnakli toplam kaç soruydu sınav
-
50 soru 1 30 saat