Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
@islimbot ben hukuk için başvuru yapıcam iibf den değil ankara yazacak iibf li arkadaslara yanlış yönlendirme olmasın
-
Ben 89.25 lerle Ankara yazacağım gelir inşallah
-
Arkadaşlar geçen sene başvuru bitiminden itibaren kaç gün içinde liste açıklanmıştı uzatıyorlar mıydı süreci hatırlayan var mı
-
@hukukcukişi hocam peki BTK nın mevzuatında soru çıkmıs mıydı Elektronik imza kanunu, bilgi teknolojileri ve iletişim kurumunun kurulmasında dair kanun vs
Kendi sitesindeki mevzuat kısmındaki kanunlardan bahsediyorum. -
84 le hukuk gelme şansı nedir?
-
@kyloren hocam şu soru çıktı diye net hatırlamasam da kendi kurum mevzuatlarıyla ilgili sanırım 2 soru vardı. bu sene de mutlaka sorarlar kurum düzeni kendi mevzuatları aslında vs. başka giren arkadaşlar daha net hatırlayabilir ben çalışmadan girdigimden çok yok aklımda
-
Geçen sene hukuktan sınava giren arkadaşlarımız o zaman hatırladıklarını yazarak bize yardımcı olurlarsa seviniriz.
-
@evladıthemis geçen yılın başlığında yazmıştim ben şimdi hatırlamıyorum ordan bakabilirsiniz.
-
Tamamdır sağolun
-
BDDK ve BTK yazılıları aynı gün ...
-
@evladıthemis evet ama her yıl olduğu gibi yine her iki sınava da başvuranlar olur. BDDK'ya basvuracak arkadaşlar BTK'ya başvurmasalar belki 85,7 puanla listeye girme şansı bulabilirim. bakalım BTK kısmet olacak mı
-
BDDK ve BTKnın sınavları aynı gün olduğu için taşra kısmı yüksek kapatabilir. 21 Aralık’ta BDDK sınavına girip 28 Aralık’ta da BTK sınavına girenler olacaktır..
-
Evet taşra bir miktar zora girdi inşallah ikisine birden başvuru yapmazlar. Biri İstanbul'da biri Ankara 'da ..Tabi olur da biri 21i biri 22si olursa bişey diyemem.
-
Arkadaşlar ilanı okurken gözümden kaçmış olabilir göremedim, BTK'nin yazılı sınavı klasik usul mü yoksa test mi oluyor?
-
@qwertt test oluyor
-
Geçen sene hukuk sınavı bir gün olmuş sanırım. İlk gün mü ikinci gün mü oldu acaba?
-
Arkadaşlar hukuk sınavında idari yargılama ve ceza muhakemesi konuları da dahil midir?
-
Hukuk 21nde mi 22sinde mi olacak bu konuda net bir şey yok değil mi ?
-
@evladıthemis başvurular bittikten sonra listeyle beraber kimin hangi gün gireceği açıklanıyor. ancak önceki yıllarda öğleden önce ve sonra hukuk ve iibf yapılıp ilk gün oluyordu yani 21 Aralıkta olur büyük ihtimal. pazar günü de mühendislik sınavı yapılırdı ama son yapılan sınavı hatırlamıyorum. BDDK ile çakışır diye tahmin ediyorum.
BTK BDDK sınavını göz önünde bulundurup tarihi yeniden ayarlamaz bence. ikisi de üst kurul. beni ilgilendirmez beni daha çok isteyen benim sınavıma girsin diğeri tarihini değiştirsin der
-
Bddk ile çakışması taşra illerini ne derece etkiler sizce? Puanıma gelmez ama 83 ile İzmir yazacağım hakkımızda hayırlısı olsun.