Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
@takkurt hocam noter onaylı diyordu öyle mi yaptınız belgeleri ?
-
@brktp6 hocam istenen belgelerde bi noter onaylı ibaresi yoktu kuruma ulaştıktan sonra arayacağım kabul edilmezse ona göre bi aksiyom alırım diye düşündüm bu yüzden erkenden gönderdim
-
@takkurt anladım teşekkürler.
-
@justlawyer valla birine sordum o isler mülakatta oluyor seni gerçekten tanıyan birini yaz dedi
-
Posta ile başvuru yapacak adaylar noter onaylı suretleri ya da asillariyla diyor arkadaslar mezun belgesi ve sonuc belgesi asıl sayiliyor mu yoksa onaylaticaz mi
-
referans kısmı için çalıştığımız yerden ya da hocalarımızdan birini yazmamız gerekmez mi?
-
@sehercann ben eniştemi ve üniversite hocamı yazdım
-
Sosyal medya hesapları neden isteniyor ki
-
@scofieldmustafa Yani bizi tanıyan herhangi birisi olabilir o halde, doğru mudur?
-
E devlet çıktısı olur demiş yani niye onaylatma konusunda konuşuluyor anlamadim ben mi yanlış okuyorum
-
@justlawyer evet
-
arkadaşlar başvuru formuna nerden ulaşıyoruz?
-
@evladıthemis Tamam anladim posta
-
@takkurt hocam ciktiyi alip direk gonderdiniz demi bir de nereden gonderdiniz? Kurumu aradiktan sonra bize de haber verebilir misiniz sehir disindayim gelmem mumkun degil o yuzden posta yoluyla yapacagim bir aksilik ciksin istemiyorum
-
@bohemian evet hocam direkt gönderdim. MNG Kargo ile gönderdim ben fark eder mi bilmiyorum eğer bununla ilgili bi önerisi olan arkadaş varsa yardımcı olabilir mi illa ptt ile mi göndermek lazım ?
Haber ederim hocam -
@bohemian valla ben notere falan onaylatmadan ptt ile gönderdim illa onaylatmak gerekiyorsa tekrar gondericez mecbur bilgisi olan varsa iyi olur
-
e devlet çıktısını ayrıca onaylatmaya gerek yok
-
E devlet çıktısı gönderin arkadaşlar noterle uğraşmayın diğerleri için zaten onay falan istenmiyor. Ben e devlet çıktısı aldım gönderdim.
-
@kebeye ilanda yazıyor hocam kariyer.btk.gov.tr
-
Aile bireyleri referansa yazılır mi sizce ?