Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
Sınavda bu yılda can sistemi uygulanır bence..
-
@aroma, içinde söyledi: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
@SonMaliyeci doğru olanı soruyordu .
bende doğru olanı spruyor sandım 1-3 yaptım tekrar kontrol ederken yanlışı sordugunu fark ettim
-
Ticaret ofisi 4 Şubat 1941
Petrol ofisi 18 Şubat 1941
İaşe müsteşarlığı 24 Şubat 1941
Diğeri neydi arkadaşlar ? -
Sorular genel itibariyle toplanmış kontrollerini yapanlar yanlış ve boşlarını paylaşabilirse bir taban puan şekillenir en azından
Ben başlatayım 9 Yanlış 3 Boş -
@kuruhasan uygulanmayanı soruyordu. Ben adalet bakanlığı yaptım
-
@sauron27 Murakabe teşkilatıydı galiba. O zaten çok önceden
-
, Mllî Korunma Kanunu çerçevesnde oluşturduğu llk kurum; Fyat Murâkebe Komsyonudur (Duru, 2009:161). https://dergipark.org.tr/tr/download/article-file/668822
-
Milli korunma kanunun ilk icraatini soruyordu hocam . O zaman ticaret ofisi doğru oluyor murakabe teşkilatı bunlardan önce kurulmadıysa. @yavuzselim
-
@sauron27 Murakabe daha önce
-
Tahmini ne zaman açıklanır
-
Belediye gelirleri
Gümrük vergisi
ÖTV
Vs.
Hangisi dolaylı vergidir?
Cevap hepsi olacaktı. -
Deflasyon sorusu 37,5 kamu harcamalarını artırmalı veya 50 vergi azaltmalı olacaktı.
-
Acaba sınav ne zaman açıklanır?
-
1929 kriziyle ilgili cevap Ne olacaktı ?
-
Facede KPSS A ve KURUM SINAVLARI grubunda yazmışlar. 5809 kanun madde 39 A göre kanunda yazıyormuş. Adalet bakanlığı yer almıyor.
-
Soruları toplayabildiniz mi? Tek tek bakalım sayalım doğru yanlışlarımızı
-
@jrobinson2002 para arzının gereğinden fazla artırılmasıyla ilgili şıktı
-
@jrobinson2002 iyii olur bence de ama dogru cevaplarin da yazılması gerekiyor
-
Teşekkürler BTK bizlere dizüstü iktisatı yaptırdığın için.
-
@gürkannn, içinde söyledi: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
@jrobinson2002 para arzının gereğinden fazla artırılmasıyla ilgili şıktı
Monotersitlere göre doğru değil mi
Ben Keynes yaptım yatırımlarin gereğinden fazla yapılmaması oysa Keynes te efektif talep yetersizliğinden demiyor muydu