Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
@dzndr btk nın sonuçlarda yalnızca başarılı ya da başarısız olarak açıkladığını okumuştum, çan yapılıp yapılmadığı nereden anlaşılıyor?
-
@nairu net mi hocam
-
@guymağduru net hocam
-
@hukukişisi geçen yıl 35 netten düşük bekleyenler mülakata kaldı, ondan çan dedik ama bu yıl gözüken ihtiyaç olmayacak
-
@g-uzmanı @kpssınavı
Tartışılan sorulara dahil olmak adına;
Handan candan sorusunda 3.öncüle kesinlikle ulaşılır fakat ilk iki öncül aynı noktaya çıkmakta birine ulaşılır diyebilirsen mecburen diğerine de demek zorundasın fakat hepsi diye bir şık yok haliyle cevap yalnız 3 oluyor ki ilk iki öncüle anca zorlamayla ulaşabilirsin.
Tahvil arz talep sorusunda fisher üzerinden gidin beklenen enflasyon artarsa reel faiz düşer bunun etkisi getiriyi azaltır borç para vermek cazip olmaz bu sebeple tahvil arzı düşer fakat düşük faize talep artar. -
@hukukişisi sormuştu ayrıca birileri en düşük yapan kaç yaptı diye çan uygulandı demişler
-
Hocam Sosyal Bilimleri belirlemek adina netini hesaplayanlar yazsın dilerseniz ben yazayim devam ettirin. 34.25 net
-
Sanırım benim 33D, 15Y ve 2 Boşum var.
-
Benimde 36.25
-
Düzeltme; 37D, 11Y, 2B var gibi...
-
Sanıyorum 36,25
-
Sınavı değerlendirecek olursak İktisat biraz zor muydu? Ya da süreden kaynaklı ben hızlı çözdüm hatalarım ondan sanırım.
-
38D 9Y 3B
35,75 -
Ticari bankaların pasif sorusunda repo ile ilgili birşey var mıydı veya rezerv
-
@karagergedan, içinde söyledi: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
@g-uzmanı @kpssınavı
Tartışılan sorulara dahil olmak adına;
Handan candan sorusunda 3.öncüle kesinlikle ulaşılır fakat ilk iki öncül aynı noktaya çıkmakta birine ulaşılır diyebilirsen mecburen diğerine de demek zorundasın fakat hepsi diye bir şık yok haliyle cevap yalnız 3 oluyor ki ilk iki öncüle anca zorlamayla ulaşabilirsin.
Tahvil arz talep sorusunda fisher üzerinden gidin beklenen enflasyon artarsa reel faiz düşer bunun etkisi getiriyi azaltır borç para vermek cazip olmaz bu sebeple tahvil arzı düşer fakat düşük faize talep artar.Tahvil sorusu tam tersi değil mi hocam
-
Bu sene can uygulanmayabilir. Genel itibariyle 35 üstü yapan var.
-
@guymağduru kredi kartıydı o
-
@jrobinson2002 iktisatçı ve hukukcu arkadaslar icin net sayisi biraz daha fazla olur cunku kpss de ve hakimlik sinavlari gibi alan sinavi fazlaca goruluyor.Ama endustri gibi elektrik bilgisayar gibi alanlarda netlerin biraz daha dusucegini dusunuyorum, katılan var mi görüşlerime???
-
33.5 net benden
-
Belki mühendislikte uygulanabilir ama diğer bölümleri bilemem