Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
@guymağduru 10 değil mi hocam
-
@guymağduru metroyla hiç uğraşmayın astiden çıkınca servislerin olduğu yer den merdivenle yukarı yola çıkın orda dolmuşlar var hemen . Tarım bakanlığına gidicem diyin ben diyince bazıları bilmiyor direk önünde iniyosunuz. 10 dk mesafesi de.
-
@the-mutaf ben yarın hukuk bölümünden gireceğim.
-
@miysea, içinde söyledi: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
@guymağduru metroyla hiç uğraşmayın astiden çıkınca servislerin olduğu yer den merdivenle yukarı yola çıkın orda dolmuşlar var hemen . Tarım bakanlığına gidicem diyin ben diyince bazıları bilmiyor direk önünde iniyosunuz. 10 dk mesafesi de.
Bence de bunu yap
-
Hesap makinesine gerek var mı alıyolar mı arkadaşlar
-
Sadece kimlik kartıyla girebiliyorsunuz.Diğer herşey yasak.Kalem silgi su hepsini veriyorlar zaten.
-
Düzgün ve kaliteli soru bir de masa olsun kâfi ne sürprizlerle karşılaşacağız sabah bakalım herkese şimdiden başarılar. .
-
Bakalım inşallah bu kadar çalıştığıma değer sorular olur. Hakimlik için çok vakit kaybettirdi bana muhasebesi falan
-
sınavda masa yok kucağınızda çözüyosunuz
-
Endüstri mühendisliği sınavı nasıldı arkadaşlar ?
-
Şu meşhur kalemtraştan veriyorlar mı yine?
-
Herkese başarılar diliyorum arkadaslar, umarım düzgün sorularla karsilasacagimiz bir sinav olur
-
@Aspirik karsılasamadık
-
Sorular nasıldı sizce arkadaşlar
-
Arkadaşlar biz haftaya taşra için gireceğiz sizin yorum ve analizlerini bizim için pusula olacak
-
@Willsmithh katılıyorum hocam size giren arkadaşlar hatırladıkları soruları paylaşırsa çok sevinirim.
-
Kolay bir sınavı kaçırmanın üzüntüsü içindeyim
2018 enflasyon oranı
Milli korunma kanununa göre ilk kurulan kurum
Gecikme olan soru
İdari yargıda temyiz olmayan şıkBu soruları kaçırmam inanılmaz
-
Kurumun sınav sürecini takdir ediyorum. Verdikleri materyal kalitesinden tutun da ilgilerine kadar hiçbir problemle karşılaşmadım. Bilgilendirmeleri, yönlendirmeleri de fazlasıyla yeterliydi. Kucakta soru çözdürüyorlar diyen arkadaşlara bir de diğer kurumların üniversitelere yaptırttıkları sınavlara girmelerini öneririm. Ankara üniversitesinin yaptığı bir sınavda iki buçuk saat bildiğiniz tahtanın üstünde oturduk, diz kapaklarımız ön tarafa değdiği için bacaklarımızı kırmak, sağa sola yaymak zorunda kaldık. Belgeleri koyduğumuz masa o kadar dardı ki yan çevirip çözmek, optiğe işaretlemek zorunda kaldık. Gayet rahat ve nezih bir salonda sanki bir konferansa katılıyormuşuz da not alıyormuşuz edasında bir sınav oldu bana göre.
Dört şık olması sınavı baya kolaylaştırmış, elektronik haberleşme kanunundan gelen iki soru oldukça basit ve yapılabilirdi. Uluslararası hukuktan sadece bir soru geldi. Alan sorularının düzeyi KPSS den daha yüksek değildi.
Bildirim mi tenfiz mi, 15 miydi 20 miydi (2018 TÜFE) diye iki soru da çok gidip geldim. Tabiki bildirim ve 15 yaparak yanlış yaptım
Sınava giren herkese geçmiş olsun.
-
@enjoythesilence hocam alan soruları eşit mi dağılmış yoksa biri fazla biri az kafalarına göre miydi ?
-
@Willsmithh hocam inanın ona çok dikkat edemedim çünkü süreyi ucu ucuna yetiştireceğimi bildiğim için o tarz incelemeler yapmadım ama genel görüşüm eşit aralıklarla her konudan vardı bence.